نویسنده = لاله رومیانی
تعداد مقالات: 3

1

اثر فیلم خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته بندی تحت خلاء

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1397، صفحه 13-26
نگین کیانی هفت لنگ؛ لاله رومیانی؛ مهرنوش تدینی

2

تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 65-75
منصوره قائنی؛ لاله رومیانی

3

مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 1-8
نسرین چوبکار؛ افشین آ خوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ امیر محمد امامی راد؛ منصوره قائنی؛ لاله رومیانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.