نویسنده = امیرحسین الهامی راد
تعداد مقالات: 4

1

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 21-34
سانیا منصوری اطمینان؛ امیرحیسن الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست

2

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 37-46
مهدی سعیدی فر؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ هاشم اخلاقی

3

بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-21
امیر عبدالهی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ عادل بیگ بابایی؛ محمد آرمین

4

شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 63-74
محمد جواد حسین زاده؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد جواد کاظم زاده پارسی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.