1.

بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 63-70
الهه رازقندی؛ امیرحسین الهامی راد؛ علی قدس ولی؛ سید حسین استیری

2.

بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 اسفند 1401
الهام احمدی؛ امیرحسین الهامی راد؛ نسرین ملانیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ احمد پدرام نیا

3.

بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-13
الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی

4.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 133-146
علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست

5.

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 95-103
نرگس رحیمی؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ قدیر رجب زاده

6.

بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 45-55
افشین جعفرپور؛ امیرحسین الهامی راد؛ حسین میر سعید قاضی

7.

تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی

دوره 15، 2(تابستان)، خرداد 1402، صفحه 1-14
نسیم پورابراهیم؛ امیرحسین الهامی راد؛ سودابه عین افشار؛ محمد آرمین

8.

فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 1-8
سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی

9.

مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 9-1
رکسانا صباغ زاده؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب