1.

بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 63-70
الهه رازقندی؛ امیرحسین الهامی راد؛ علی قدس ولی؛ سید حسین استیری

2.

بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1-13
الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی

3.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 133-146
علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست

4.

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 95-103
نرگس رحیمی؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ قدیر رجب زاده

5.

بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 45-55
افشین جعفرپور؛ امیرحسین الهامی راد؛ حسین میر سعید قاضی

6.

فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-8
سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی

7.

مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 1-150
رکسانا صباغ زاده؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.