1.

بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 12-26
سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری

2.

تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 1-11
محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی

3.

تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-11
ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب