تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,494 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,793,406 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,894,586 |
1. | بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش | |
دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 12-26 | ||
سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری | ||
2. | تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری | |
دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 1-11 | ||
محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
3. | تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-11 | ||
ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری | ||