کلیدواژه‌ها = روش سطح پاسخ
تعداد مقالات: 20

1

ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 60-69
مهشید اصغری؛ مهشید جهادی؛ نفیسه قاسمی سپرو

2

بررسی آزمایشگاهی تاثیر دما و میزان نانوذرات بر خواص نمونه‌های نانوکامپوزیتی Al6061-SiC تولید شده به روش تراکم دینامیکی گرم

دوره 6، شماره 18، تابستان 1393، صفحه 141-152
غلامحسین مجذوبی؛ حامد بختیاری؛ امیر عطریان

3

بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 119-129
نیلوفر علیرضایی؛ حسن برزگر

4

بررسی جذب انرژی در ضربه‌گیرهای استوانه‌ای شیاردار با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 21-29
شیما شهروی؛ محمد جواد رضوانی؛ علی جهان

5

بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 77-93
مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی

6

بهینه سازی پارامترهای پاشش حرارتی HVOF، برای بهبود مقاومت به اکسیداسیون پوشش MCrAlY توسط روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 73-85
مصطفی طهری

7

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 123-133
احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

8

بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 73-86
شروین اسدزاده؛ الناز نظری فر

9

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 1، بهار 1393، صفحه 11-23

10

بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 158-167
الهام احمدی؛ رقیه دلیری؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ نرگس رحیمی

11

بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 15-26
حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری

12

بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال

دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 77-88
سپیدار سیدی منصور؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد

13

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور

دوره 7، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 15-24

14

تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 35-43
سارا متینی؛ فرامرز جلیلی؛ امیر ابراهیمی؛ سید محمد مشکانی

15

تعیین شرایط بهینه برای جذب توریم بر نانوذرات ابرپارامغناطیسی منیتیت اصلاح‌شده، با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 83-96
محمد کریمی؛ سعید علمدار میلانی؛ حسین ابوالقاسمی

16

طراحی و تحلیل عددی پروانه جلوبرنده شناور لایروب خزر

دوره 7، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 47-59
احد عابدینی؛ سهیل اسدی

17

فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 12-24
اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری

18

کاربرد روش سطح پاسخ درتحلیل جذب انرژی لوله های مخروطی جدار نازک شیار دار پر شده از فوم پلی اورتان

دوره 3، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 53-60
بتول سرکبیری؛ علی جهان؛ محمد جواد رضوانی

19

مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 71-85
زهرا غلامی؛ سارا انصاری

20

مطالعه مدول یانگ، چقرمگی و انرژی شکست کامپوزیت های تقویت شده با نانوذرات اکسید روی به روش های درخت تصمیم، شبکه عصبی مصنوعی و سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 64-70
عبدالرضا علوی قره باغ؛ علی دادرسی؛ ساسان فولادپنجه



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.