1.

An Efficient In Vitro Propagation, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Aphyllorchis Montana (Reichenb.f.)

دوره 4، شماره 4، آذر 1393، صفحه 1-16
Ganesan Mahendran

2.

Antibacterial and Antioxidant Activity of Four Types of Honey with Different Floral Origion

دوره 6، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 670-677
Atefeh Bagheri؛ hadi koohsari؛ S. Zahra Sayyed-Alangi3

3.

Characterization of Chemical Composition and Antioxidant Properties of Trachyspermum ammi Seed as a Potential Medicinal Plant

دوره 4، شماره 4، اسفند 2014
Hashem Akhlaghi؛ Bhnam Mahdavi؛ Hasan Rezaei

4.

Chemical Analysis of the Flavonoid,Antioxidant and Antimicrobial Activities of Chaerophyllum macropodum (Boiss.) Extract

دوره 2، شماره 3، شهریور 2014، صفحه 137-144

5.

Chemical Composition of the Essential Oil, Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Vitex pseudo-negundo Seeds Collected from Northeastern Iran

دوره 7، شماره 3، آذر 2017
Hashem Akhlaghi؛ Sedighe Sadat Akhlaghi؛ Seyed Abolfazl Mousavi

6.

Composition, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Hexanic Extract from Prunus armeniaca L. Kernel from North-West Iran.

دوره 2، شماره 3، شهریور 2014، صفحه 129-136

7.

Contents of Aerial Parts of Salvia leriifolia Benth

دوره 6، شماره 3، شهریور 2016
Zahra Hosseinpoor Mohsen Abadi؛ Behnam Mahdavi؛ Esmaeil Rezaei-Seresht

8.

Drought Stress Impact on Some Biochemical and Physiological Traits of 4 Groundcovers (Lolium Perenne, Potentilla SPP, Trifolium Repens and Frankinia SPP) With Potential Landscape Usage

دوره 4، شماره 1، اسفند 1392، صفحه 53-60
Elham Samieiani؛ Hossein Ansari

9.

Evaluation of Main Anthocyanins in Skin of Forest Pear (Pyrus pyraster) (Sange Khouj) Fruit in Guilan Province of Iran

دوره 2، شماره 3، شهریور 1391، صفحه 183-190
Ahmad Dadashpour؛ Hassan MohammadAmooie؛ Mohammad Jouki؛ Naimeh Khazaei

10.

Fermented Camel Milk (Chal): Chemical, Microbial and Functional Properties

دوره 4، شماره 3، اسفند 2016، صفحه 193-204
Maryam Salami؛ Maryam Tamaskani Zahedi؛ Maryam Moslehishad

11.

Green synthesis of silver nanoparticles and antioxidant activities in Bunium persicum (Boiss.) B.Fedtsch. seeds extract

دوره 5، شماره 3، آذر 2018، صفحه 188-194
Nastaran Kazemivash؛ Ahmad Majd؛ Sayeh Jafari Marandi؛ Seyed Mahdi Rezayat

12.

Green synthesis of silver nanoparticles and antioxidant activities in Bunium persicum (Boiss.) B.Fedtsch. seeds extract .

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 تیر 1397
Nastaran Kazemivash؛ Ahmad Majd؛ Sayyeh Jafari Marandi؛ Seyed Mahdi Rezayat

13.

Vicia variabilis a Nutritive Feed for Domesticated Animals: A Survey about Cytotoxic and Antioxidant Activity

دوره 2، شماره 3، آذر 2012، صفحه 283-286
M. Mosaddegh؛ M. Hamzeloo Moghadam؛ F. Naghibi؛ S. Mohebby؛ A. Pirani؛ B. Eslami

14.

Physicochemical Analysis of Margarine, Butter and Butter Oil Samples of Iran’s Markets

دوره 5، شماره 2، شهریور 2017، صفحه 151-160
Ladan Rashidi؛ Zhila Shabani

15.

Studies on the Antioxidant and Antimicrobial Activity and Flavonoid Derivatives from Fruits of Trigonosciadium brachytaenium (Boiss.) Alava.

دوره 2، شماره 3، شهریور 2014، صفحه 89-95

16.

Study of Antioxidant and Free Radical Scavenging Activities of Cotoneaster medicus and Glycyrrhiza glabra Plants

دوره 3، شماره 2، شهریور 2013
M. M. Heravi؛ S. Rodi؛ P. Ardalan

17.

The Effects of a Medical Plant Mixture and a Probiotic on Performance, Antioxidant Activity and Weaning Age of Newborn Holstein Calves

دوره 6، شماره 2، شهریور 2016، صفحه 285-291
S. Seifzadeh؛ F. Mirzaei Aghjeh-Gheshlagh؛ H. Abdi-Benemar؛ J. Seifdavati؛ B. Navidshad

18.

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)

دوره 12، 1(45) بهار، خرداد 1397، صفحه 107-122
معصومه عامریان

19.

اثر عصاره متانولی خارخاسک (Tribulus terrestris) بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

دوره 11، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 13-22
پریا اکبری؛ زهرا ویدادی

20.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای تام فنولی و فلاونوییدی عصارۀ گیاه Adonis aestivalis L. جمع آوری شده از استان لرستان

دوره 6، شماره 23، آذر 1395، صفحه 33-41
محبوبه طاهرخانی؛ مجید قربانی؛ مرضیه حسینی

21.

بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.)

دوره 13، شماره 52، اسفند 1397، صفحه 56-66
محمد حسین امینی فرد؛ سکینه خندان

22.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن دانه‌ی گیاه بابونه کامومیل Matricaria chamomilla

دوره 5، شماره 20، اسفند 1394، صفحه 1-16

23.

بررسی و ارزیابی میزان ترکیبات اسیدهای فنولی و پلی فنولیک چند رقم فلفل( .Capsicum annum L ) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

دوره 7، شماره 27، آذر 1396، صفحه 23-30
نسرین رنجبر؛ رضا حیدری؛ رشید جامعی

24.

بهبود فعّالیّت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان گیاه ذرّت (Zea mays L.) پس‌از آبیاری با آب مغناطیده

دوره 9، شماره 2، خرداد 1396، صفحه 27-39
مریم سلیمانی؛ فائزه قناتی؛ سمیه محمد علیخانی؛ حسن زارع مایوان

25.

پاسخ های ریشه عدس (Lens culinaris Medikus.) به محلول پاشی متانول تحت شرایط تنش کم آبی

دوره 12، 1(45) بهار، خرداد 1397، صفحه 1-20
سعیدرضا حسین زاده؛ فرزاد پاک نژاد؛ محمد نبی ایلکایی؛ راهله احمدپور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب