کلیدواژه‌ها = broiler chicken
تعداد مقالات: 25

1

Antioxidant Effect of Dietary Zataria multiflora boiss Extract Supplementationon and Susceptibility of Chicken Meat to Lipid Oxidation during Frozen Storage

دوره 6، شماره 1، بهار 2016، صفحه 175-179
F. Mohammadpour؛ H. Darmani-Kuhi؛ M. Mohiti-Asl

2

Application of Linear Regression and Artificial NeuralNetwork for Broiler Chicken Growth Performance Prediction

دوره 4، شماره 2، تابستان 2014، صفحه 411-416
S. Ghazanfari

3

Detection of the eaeA Gene in Escherichia coli Isolated from Broiler Chickens by Polymerase Chain Reaction

دوره 4، شماره 2، تابستان 2014، صفحه 417-420
A. Zakeri

4

Effects of Peppermint (Mentha piperita) and Aloe vera (Aloe barbadensis) on Ileum Microflora Population and Growth Performance of Broiler Chickens in Comparison with Antibiotic Growth Promoter

دوره 7، شماره 1، بهار 2017، صفحه 101-108
B. Darabighane؛ F. Mirzaei Aghjeh Gheshlagh؛ B. Navidshad؛ A. Mahdavi؛ A. Zarei؛ S. Nahashon

5

Effects of Varying Levels of Oxidized Fat and Copper Sulfate on Broiler Performance, Carcass Traits, Blood Metabolites and Immune Cells

دوره 3، شماره 1، بهار 2013، صفحه 189-194
A. Nobakht؛ A. Sehati؛ H. Aghdam Shahryar

6

Evaluation of Body Surface Temperature in Broiler Chickens during the Rearing Period Based on Age, Air Temperature and Feather Condition

دوره 8، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 499-504
M. Moghbeli Damane؛ A. Barazandeh؛ M. Sattaei Mokhtari؛ O. Esmaeilipour؛ Y. Badakhshan

7

Evaluation of Growth Performance, Carcass Characteristics, Litter Quality and Foot Lesions of Broilers Reared under High Stocking Densities

دوره 6، شماره 1، بهار 2016، صفحه 187-194
D. Farhadi؛ S.M. Hosseini

8

Growth Performance and Biochemical Parametersof Broiler Chickens on Diets Consist of Chicory (Cichorium intybus) and Nettle (Urtica dioica) with or without Multi-Enzyme

دوره 3، شماره 1، بهار 2013، صفحه 131-137
A. Safamehr؛ F. Fallah؛ A. Nobakht

9

Influence of Artichoke (Cynara scolymus) Leaf Powder on Growth Performance, Carcass Traits and Blood Parameters in Broiler Chickens

دوره 5، شماره 1، بهار 2015، صفحه 141-146
M. Tajodini؛ F. Samadi؛ S. Hasani؛ S.R. Hashemi؛ S. Samadi

10

Iron Loaded Chitooligosaccharide Nanoparticles Reduces Incidence of Bacterial Chondronecrosis with Osteomyelitis in Broiler Chickens

دوره 9، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 329-336
A. Yousefi؛ A.A. Saki

11

The Effect of Dietary Tarragon (Artemisia dracunculus) and Peppermint (Mentha piperita) Leaveson Growth Performance and Antibody Response of Broiler Chickens

دوره 5، شماره 2، تابستان 2015، صفحه 403-409
F. Khaligh Gharetappe؛ A. Hassanabadi؛ H. Semnaninezhad؛ M.R. Nassiry

12

The Effect of Different Levels of Rapeseed Meal with and without Enzyme on the Performance and the Serum Level of Triiodothyronine (T3), Thyroxine (T4) and Thyroid Stimulating Hormone (TSH) in Broiler Chickens

دوره 6، شماره 1، بهار 2016، صفحه 203-209
M. Ahmadi

13

The Effect of Grape Seed Extract Supplementation on Performance, Antioxidant Enzyme Activity, and Immune Responses in Broiler Chickens Exposed to Chronic Heat Stress

دوره 8، شماره 1، بهار 2018، صفحه 109-117
H. Hajati؛ A. Hassanabadi؛ A. Golian؛ H. Nassiri-Moghaddam؛ M.R. Nassiri

14

اثرات استفاده از سطوح مختلف مانان الیگوساکاریدها بر عملکرد، صفات لاشه و پروفیل چربی خون در جوجه های گوشتی

دوره 4، 2(14-1) تابستان، تابستان 1389، صفحه 41-50
محمد افروزیه؛ بابک قلی زاده؛ علی مناف حسینی

15

اثرات استفاده از گیاهان پونه و آویشن شیرازی بر ‌خصوصیات رشد و صفات لاشه و بار میکروبی

دوره 12، 4 (48) زمستان، زمستان 1397، صفحه 299-312
مسعود گودرزی؛ نسرین چوبکار؛ فروغ محمدی

16

ارزیابی تأثیر مصرف پربیوتیک دکستران بر کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی سویه راس با استفاده از درجه بندی ضایعات روده ای

دوره 1، شماره 3، تابستان 1389، صفحه 161-171
سید شاپوررضا شجاعی؛ حامد حسنی ولاسجردی؛ کسری اسمعیل نیا

17

بررسی اثرات مکمل اسید اسکوربیک، ویتامین E و بتائین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، 3 (39) پاییز، پاییز 1395، صفحه 201-211
سیدمحمد معتمدی

18

بررسی بروز بیماری درماتیت کف پا در جوجه‌های گوشتی در شهرکرد

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 41-50
کریم الله بخشی؛ عزت الله فتحی هفشجانی؛ مجید غلامی اهنگران

19

تأثیر اِل-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1393، صفحه 493-502
خسرو پارسائی‌مهر؛ حبیب چراغی؛ سعید حسین‌زاده؛ محمد افروزیه؛ عباسعلی احمدی‌نقدهی

20

تعیین الگوی مقاومت دارویی جدایه‌های کلستریدیوم پرفرینجنس از موارد حاد بیماری آنتریت نکروتیک

دوره 1، 4 (4) زمستان، زمستان 1386، صفحه 277-286
حسین نیک‌پیران؛ بهرام شجاع‌دوست؛ سیّد مصطفی پیغمبری

21

شناسایی تیپ 91/4 ویروس برونشیت عفونی در جوجه‌های گوشتی استان چهارمحال و بختیاری

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1391، صفحه 1543-1547
مجید غلامی آهنگران؛ عبدالحمید شوشتری؛ عباس دوستی؛ عزت اله فتحی هفشجانی؛ نوشا ضیاء جهرمی

22

کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 45-54
ابوالفضل دهقانی اشکذری؛ مجید غلامی آهنگران؛ عزت اله فتحی هفشجانی

23

مطالعه آسیب‌شناسی تأثیر داروی سولفامید+تری‌متوپریم در بافت کلیه جوجه‌های گوشتی

دوره 2، 1 (5) بهار، بهار 1387، صفحه 49-58
یوسف دوستار؛ عادل فیضی؛ داریوش مهاجری؛ میر هادی خیاط نوری؛ محمد حسن محمدپور

24

مقایسه تیتر آنتی‌بادی علیه ویروس بیماری بورس عفونی متعاقب بیماری، با تیتر آنتی‌بادی حاصله از واکسن‌های زنده با حدت متوسط به روش هماگلوتیناسیون غیرمستقیم در جوجه‌های گوشتی

دوره 2، 4 (8) زمستان، زمستان 1387، صفحه 279-283
عادل فیضی؛ مهران علمداری؛ عبدالله یدالهی؛ رضا آزموده

25

مقایسه عیار پادتن سرمی 8 نوع واکسن زنده تجاری برونشیت عفونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1393، صفحه 473-479
سامان مهدوی؛ افشین ذاکری؛ یوسف مهمان نواز



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.