کلیدواژه‌ها = antioxidant enzymes
تعداد مقالات: 40

1

Antioxidant activity of the methanol stem bark extract of Uapaca togoensis (pax) in mice exposed to Plasmodium berghei NK65

دوره 9، شماره 3، بهار 2019، صفحه 151-159
Amina Olorukooba؛ Ben Chindo؛ Yahya Mohammed Sani

2

Antioxidant enzyme activity in response to iron and copper in Cuminum cyminum L. Maryam Peyvandi1*, Soheyla Pirghayesh Ghourshagh2, Fatemeh Saeid Nematpour2, Malagha Ghorbanli3

دوره 3، شماره 1، زمستان 2012، صفحه 605-609

3

Antioxidant responses of Golden delicious apple under cold storage conditions. Nader Chaparzadeh* and Bahram Yavari

دوره 4، شماره 1، زمستان 2013، صفحه 907-915

4

Antioxidant Responses of Helianthus annuus L. under Vanadium Stress.

دوره 8، شماره 1، زمستان 2017، صفحه 2239-2245
Masoumeh Abedini؛ Fatemeh Mohammadian Fatemeh Mohammadian؛ Behrokh Daie-Hassani؛ Leila Zarandi-Miandoab

5

Changes in Physiological and Biochemical Parameters of Gourd (Cucurbita pepo L.) Two Varieties under Drought and UV-B Radiation. Nobar Hajihosseinlo*, Siavash Hosseini Sarghein and Rashid Jamei

دوره 5، شماره 3، تابستان 2015، صفحه 1373-1381

6

Effect of chitosan on antioxidant enzyme activity, proline, and malondialdehyde content in Triticum aestivum L. and Zea maize L. under salt stress condition

دوره 9، شماره 1، زمستان 2018، صفحه 2661-2670
Lida Shams Peykani؛ mozhgan farzami sepehr

7

Effect of extremely low frequency electromagnetic fields on antioxidant enzymes in valerian (Valeriana officinalis L.). Sara Farzpourmachiani1*, Ahmad Majd2, Sedigheh Arbabian2, Davoud Dorranian3 and Mehrdad Hashemi4

دوره 5، شماره 4، پاییز 2015، صفحه 1465-1472

8

Effect of Nitric Oxide on Postharvest Quality and Vase Life of Cut Carnation Flower

دوره 3، شماره 3، تابستان 1392، صفحه 183-190
Mahsa Ashouri Vajari؛ Ayoub Molaahmad Nalousi

9

Effect of postharvest oxalic acid treatment on ethylene production, quality parameters, and antioxidant potential of peach fruit during cold storage.

دوره 7، شماره 2، بهار 2017، صفحه 2027-2036
Farhang Razavi؛ Jafar Hajilou؛ Gholamreza Dehgan؛ Rahim Nagshi Band Hassani

10

Effect of seed pre-treatment with L-arginine on improvement of seedling growth and alleviation of oxidative damage in canola plants subjected to salt stress. Fatemeh Nasibi1, 2*, Khosrow Manouchehri Kalantari1, 2 and Adeleh Barand1

دوره 5، شماره 1، زمستان 2014، صفحه 1217-1224

11

Effects of alumina nanoparticles on morphological properties and antioxidant system of Triticum aestivum . Ali Riahi-Madvar*, Fatemeh Rezaee and Vahidreza Jalali 2

دوره 3، شماره 1، زمستان 2012، صفحه 595-603

12

Effects of Glutamine Supplementation on Growth Performance and Antioxidant Status in Broilers with Pulmonary Hypertension Syndrome (PHS)

دوره 4، شماره 3، پاییز 2014، صفحه 579-585
M. Fathi؛ T. Tanha؛ M. Daneshyar

13

Evaluation of Relative Membrane Permeability of Sorghum (Sorghum bicolor) Affected Super Absorbent Polymer and Water Deficit Conditions

دوره 3، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 27-39
Mansour Fazeli Rostampour

14

Influence of Defoliate Pathotype of Verticillium dahliae on Some Physiological and Biochemical Characteristics of Chrysanthemum (Dendranthema grandiflorum (Ramat.) Kitam)

دوره 8، شماره 1، بهار 2018، صفحه 23-33
seyed Javad Sanei؛ Seyed Esmael Razavi

15

Investigation Reducing Detrimental Effects of Salt Stress on Morphological and Physiological Traits of (Thymus vulgaris) by Application of Salicylic Acid. Elham Harati1*, Bahareh Kashefi1 and Mohammad Matinizadeh2

دوره 5، شماره 3، تابستان 2015، صفحه 1383-1391

16

Molecular identification of Azotobacter isolated from the rhizosphere of Karunvariety of barley in desert and its comparison with standard Azotobacter andinvestigation of some of the vegetation indicators after inoculation

دوره 6، شماره 2، زمستان 2016، صفحه 678-686
zahra alsadat mirmohamadi؛ Monir Doudi؛ Sima Yahyaabadi

17

Physiological enhancement of medicinal pumpkin seeds (Cucurbita pepo. var. styriaca) with different priming methods. Mohammad Sedghi1*, Bahman Amanpour-Balaneji2 and Javad Bakhshi3

دوره 5، شماره 1، زمستان 2014، صفحه 1209-1215

18

Seasonal changes in antioxidant activity, flavonoid, anthocyanin and phenolic compounds in Flavoparmelia caperata (L.) Hale and Physcia dubia (Hoffm.) Lettau from Babol forest sites in north of Iran. Mahlagha Ghorbanli*, Tannaz Amirkian Tehran and Maryam Niyakan

دوره 2، شماره 3، تابستان 2012، صفحه 461-469

19

The effect of cadmium and mercuric chlorides on some physiological traits in two cultivars of wheat.

دوره 6، شماره 3، تابستان 2016، صفحه 1761-1770
Seyedeh Yalda Raeesi Sadati؛ Sodabeh Jahanbakhsh Godekahriz؛ Mohammad Sedghi

20

The effects of magnetic fields on growth and enzyme activities of Helianthus annuus L. seedlings. Maryam Peyvandi*, Neda Kazemi Khaledi, Sedighe Arbabian

دوره 3، شماره 3، تابستان 2013، صفحه 717-724

21

The effects of various levels of water deficit stress on forage yield and physiological characteristics of four cultivars of clover (Trifolium spp) under low input condition. Dariush Nematollahi1, Hamid Reza Eisvand1*, AliMohammad Modares Sanavi2, Naser Akbari1 and Ahmad Ismaili1

دوره 7، شماره 3، تابستان 2017، صفحه 2125-2134

22

اثر اثرسالسیلیک اسید وآسکوربیک اسید بر هقدار رنگیسه های فتوسنتسی و فعالیت برخی آنسین های آنتی اکسیداى در گیاه ریحان Ocimum basilicum L. تحت تنش کلرید کادمیوم

دوره 3، شماره 3 و 4، پاییز و زمستان 93، زمستان 1393، صفحه 43-52

23

بررسی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی برنج تحت تاثیر تنش شوری

دوره 8، شماره 4، پاییز 1395، صفحه 1-10
علی اصغر باقری؛ فریبا خسروی نژاد

24

بررسی تاثیر نانوذرات نقره سنتزشده به روش احیاء شیمیایی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز پلاسما در مدل موش صحرایی

دوره 10، 1 (37) بهار، بهار 1395، صفحه 69-79
الهام قویدل اقدم؛ محمد نریمانی راد؛ علیرضا لطفی

25

بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت‌

دوره 14، شماره 54، تابستان 1398، صفحه 1-11
جسیم طه؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.