1.

Access and Usefulness of Agricultural Information among Poultry Farmers

دوره 12، شماره 2، شهریور 2022، صفحه 65-74
Sunday Alagba Obazi؛ Mabel Ukamaka Dimelu؛ Michael Chukwueze

2.

Broiler Performance in Response to Phytate and Supplemented Phytase

دوره 3، شماره 1، خرداد 2013، صفحه 1-12
M.F. Khalid؛ M. Hussain؛ A.U. Rehman؛ M.A. Shahzad؛ M. Sharif؛ Z.U. Rahman

3.

Determining the antibacterial resistance pattern of Escherichia coli isolated from poultry infected with colibacillosis in Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad province of Iran

دوره 3، شماره 1، آذر 2022، صفحه 33-38
shahram shahriary؛ Aghdas Dorabpor

4.

Effects of Rosehip Feed Supplementation on Egg Quality Parameters, Yolk Lipid Oxidation, and Blood Parameters of Laying Hens

دوره 11، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 827-833
S. Grigorova؛ N. Gjorgovska؛ V. Levkov

5.

Empirical Assessment of Environmental and Health Risks in Intensive Poultry Production in Kwara State, Nigeria

دوره 7، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 59-70
Busola Amolegbe Khadijat؛ Abimbola Usman Mutiat؛ Olayinka Animashaun Jubril

6.

Evaluation of antibiotic resistant and molecular identification of Escherichia coli isolates from poultry colibacillosis in Tabriz city during 2020

دوره 3، شماره 1، آذر 2022، صفحه 1-6
Saman Mahdavi

7.

Evaluation of Canistel (Pouteria campechiana) Fruit Meal as a Feed Ingredient for Poultry

دوره 3، شماره 1، خرداد 2013، صفحه 177-183
N.S.B.M. Atapattu؛ A.P.S. Mendis

8.

Influence of Natural Sources of Biologically Active Substances on Livestock and Poultry Reproduction

دوره 7، شماره 2، شهریور 2017، صفحه 189-195
S. Grigorova؛ D. Abadjieva؛ N. Gjorgovska

9.

Measurement of Acid-Binding Capacity for Poultry Feedstuffsin Deionized and Magnetized Water

دوره 3، شماره 4، اسفند 2013، صفحه 687-694
A. Gilani؛ H. Kermanshahi؛ A. Golian؛ M. Gholizadeh؛ A.A. Mohammadpour

10.

Probiotic Modes of Action and Its Effect on Biochemical Parameters and Growth Performance in Poultry

دوره 10، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 9-15
M. Abd Al-Fatah

11.

Proximate, Mineral and Anti-Nutrient Composition of Wild Ganoderma lucidum: Implication on Its Utilization in Poultry Production

دوره 3، شماره 1، خرداد 2013، صفحه 161-166
A.O. Ogbe؛ A.D. Obeka

12.

Relationship between Phenotypic Sexual Characters and Semen Characteristics in Four Strains of Cocks in Northern Nigeria

دوره 4، شماره 3، آذر 2014، صفحه 603-608
A.A. Ibrahim؛ N.K. Alade؛ J. Aliyu؛ A.I. Muhammad

13.

Sunflower Meal and Enzyme Supplementation in Diets of Broilers from 21 to 42 Days of Age

دوره 3، شماره 4، اسفند 2013، صفحه 695-702
W.A.G. Araujo؛ L.F.T. Albino؛ H.S. Rostagno؛ P.C. Gomes؛ G.B.S. Pessoa؛ R.K.G. Messias؛ G.R. Lelis؛ V. Ribeiro Jr

14.

The Effects of in ovo Administration of Glutamine on Hatchability, Subsequent Performance, Digestive Enzyme Activities, Immune Response and some of Blood Parameter in Broiler Chickens

دوره 10، شماره 3، آذر 2020، صفحه 535-545
M. Salmanzadeh؛ Y. Ebrahimnezhad؛ H. Aghdam Shahryar؛ J. Ghiasighaleh Kandi

15.

The Importance of Arsenic, Vanadium, Cobalt and Strontium in Poultry, A Review

دوره 7، شماره 3، آذر 2017، صفحه 365-369
B. Navidshad؛ M. Mohammadrezaei

16.

The New Progresses in Zn Requirements of Poultry

دوره 6، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 763-767
B. Navidshad؛ S. Jabbari؛ F. Mirzaei Aghjeh Gheshlagh

17.

The Performance, Antioxidant Status, Blood Chemistry Analysis and Tissue Histology of Broiler Birds Fed a Diet Containing Chromium Picolinate and Vitamin C

دوره 12، شماره 1، خرداد 2022، صفحه 129-142
F.B. Adebayo؛ O.A. Adu؛ C.A. Chineke؛ O.D. Oloruntola؛ O.S. Omoleye؛ S.A. Adeyeye؛ S.O. Ayodele

18.

The Potential of Tropical Agro-Industrial by-Products as a Functional Feed for Poultry

دوره 8، شماره 3، آذر 2018، صفحه 375-385
S. Sugiharto؛ T. Yudiarti؛ I. Isroli؛ E. Widiastuti

19.

The Potential Use of Essential Oil Nanoemulsion as a Novel Alternative to Antibiotics in Poultry Production-A Review

دوره 10، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 203-212
A.P. Baskara؛ B. Ariyadi؛ N.D. Dono؛ R. Martien؛ Z. Zuprizal

20.

Wet Feeding Mitigates the Adverse Effectsof High Dietary Rice Bran Levels on Growth Performance and Nitrogen Retention of Broiler Chickens

دوره 3، شماره 1، خرداد 2013، صفحه 153-160
N.S.B.M. Atapattu؛ H.S. Sudusinghe

21.

ارزیابی شیوع آلودگی سالمونلا و ژن‌های مقاومت به تتراسایکلین در نمونه‌های به دست آمده از لاشه طیور عرضه شده در فروشگاههای شهر زاهدان

دوره 15، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 43-50
ربابه افتخاری نژاد؛ بابک خیرخواه

22.

ارزیابی مدیریت شاخص های انرژی در مرغداری ها با استفاده از تحلیل پوششی داده ها(مطالعه موردی استان البرز)

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 29-51

23.

بررسی آلودگی به انگل کریپتوسپوریدیوم در طیور بومی اطراف شهرستان تبریز

دوره 8، 3 (31) پاییز، آذر 1393، صفحه 588-595
حسین هاشم‌زاده‌فرهنگ؛ پریسا شهبازی؛ سیدرضی بهاورنیا

24.

بررسی آلودگی به انگل کریپتوسپوریدیوم در مرغداری‌های گوشتی اطراف شهرستان تبریز

دوره 8، 1 (29) بهار، خرداد 1393، صفحه 411-416
حسین هاشم‌زاده‌فرهنگ؛ پریسا شهبازی؛ رضا جعفری

25.

بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد

دوره 1، 2 تابستان، شهریور 1390، صفحه 11-15
امیر شاکریان؛ علی شریف‌زاده؛ پیمان آقانژاد؛ مهران تاجمیرریاحی؛ الهام صالحی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب