1.

Amino acids interacting with defected carbon nanotubes: ab initio calculations

دوره 4، شماره 2، آذر 2016، صفحه 157-166
Masoud Darvish Ganji

2.

Apimix and Apipasta the New Trend in Bee Feeding and Creation of New Bee Colonies

دوره 10، شماره 4، اسفند 2020، صفحه 755-762
R. Shumkova؛ R. Balkanska

3.

A Review on Recent Findings on Amino Acids Requirements in Poult-Studies

دوره 1، شماره 2، شهریور 2011، صفحه 73-79
Y. Dersjant-Li؛ M. Peisker

4.

Bioconversion of fish-wastes biomass into a fish meal alternate for European seabass (Dicentrarchus labrax) diets

دوره 12، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 40-52
Norhan Saleh؛ Elham Wassef؛ Kholoud Barakat؛ Heba Helmy

5.

Degree of salt tolerance in some newly developed maize (Zea mays L.) varieties. Maria Zahoor*, Rehana Khaliq, Zafar Ullah Zafar and Habib-ur-Rehman Athar

دوره 1، شماره 4، آبان 2011، صفحه 223-232

6.

Determination of amino acid and fatty acid composition of goldband goatfish [Upeneus moluccensis (Bleeker, 1855)] fishing from the Gulf of Antalya (Turkey)

دوره 9، شماره 4، اسفند 2017، صفحه 313-327
Güntekin Doğan؛ Ömer Osman Ertan

7.

Effect of different concentrations of L-phenylalanine on chemical compositions and yield of essential oil of lemon balm (Melissa officinalis)

دوره 10، شماره 4، آبان 2019، صفحه 175-183
Mahi-Jan Baharlou؛ Abdollah Ghasemi Pirbalouti؛ Fatemeh Malekpoor

8.

Effects of Some Amino Acids and Organic Acids on Enzymatic Activity and Longevity of Dianthus caryophyllus cv. Tessino at Pre-Harvest Stage

دوره 9، شماره 2، شهریور 2019، صفحه 93-104
Vahid Abdossi؛ Elham Danaee

9.

Efficacy of insect larval meal to replace fish meal in juvenile barramundi, Lates calcarifer reared in freshwater

دوره 9، شماره 4، اسفند 2017، صفحه 303-312
Kumar Katya؛ M. Z. S. Borsra؛ Dev Ganesan؛ Giva Kuppusamy؛ Max Herriman؛ Andrew Salter؛ Sayed Azam Ali

10.

Functionalized metal-organic frameworks interacting with Histidine amino acid: DFT study

دوره 15، شماره 1، اردیبهشت 2023، صفحه 3497-3503
Anahita Bakhshandeh؛ Fatemeh Ardestani؛ Hamid Reza Ghorbani

11.

Ileal Digestibility of Amino Acids in Fish Meal-Based Diets for Broiler Starters Using Regression Technique

دوره 3، شماره 4، اسفند 2013، صفحه 719-724
A.F. Agboola؛ E.A. Iyayi

12.

Molecular dynamics simulation of interaction between bio-molecules and metal-organic frameworks for efficient gene delivery at the nanoscale

دوره 14، شماره 4، بهمن 2022، صفحه 3435-3443
Anahita Bakhshandeh؛ Fatemeh Ardestani؛ Hamid Reza Ghorbani

13.

The Effect of Energy Sources and Levels on Performance and Breast Amino Acids Profile in Cobb 500 Broiler Chicks

دوره 7، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 129-137
S.M. Akbari؛ A.A. Sadeghi؛ M. Amin Afshar؛ P. Shawrang؛ M. Chamani

14.

بررسی اثر کاربرد باکتری های محرک رشد، محلول پاشی اسید های آمینه و سیلیسیک اسید بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط تنش خشکی

دوره 9، شماره 2 (زمستان 1393) 34، بهمن 1393، صفحه 89-104
داوود حبیبی

15.

بررسی اثر محلول‎پاشی اِل-‌‌‌ فنیل‎آلانین و تیمارهای تغذیه‌ای غیرشیمیایی بر خصوصیات رشد و اسانس گیاه دارویی L. Salvia officinalis تحت سطوح مختلف آبیاری

دوره 10، شماره 3، آبان 1401، صفحه 24-40
صفورا حسن‌آبادی؛ محمدرضا اردکانی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فرزاد پاکنژاد؛ داود حبیبی

16.

بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی 6 ماه نگهداری درسردخانه در دمای 18- درجه سانتی گراد

دوره 7، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 79-88
مونا خانی؛ فاطمه انصاری فرد؛ سهراب معینی؛ ژاله خوشخو

17.

بررسی تغییرات غلظت اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) در طول و وزن های مختلف

دوره 15، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 159-169
مجید محمدنژاد؛ رها فدایی راینی

18.

تاثیر شرایط متفاوت رویشگاهی بر تغییرات اسیدهای آمینه و املاح معدنی در گیاه رمس Haloxylon salicornicum (Moq.) Bunge ex Boiss.

دوره 12، شماره 42، مهر 1399، صفحه 199-211
مهدیه تجملیان؛ حمید سودائی زاده؛ اصغر مصلح آرانی؛ محمدهادی راد؛ محمدعلی حکیم زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب