کلیدواژه‌ها = Antioxidant
تعداد مقالات: 55

1

Antibacterial and Antioxidant Properties of Colorant Extracted from Red Onion Skin

دوره 9، شماره 3، پاییز 2019، صفحه 235-243
Sara Moosazad؛ Peyman Ghajarbeigi؛ Razzagh Mahmoudi؛ Saeed Shahsavari؛ Roghayeh Vahidi؛ Ali Soltani

2

Antioxidant and antiradical activities of Rosa canina and Rosa pimpinellifolia fruits from West Azerbaijan. Somaye Fattahi, Rashid Jamei* and Siavash Hosseini Sarghein

دوره 2، شماره 4، پاییز 2012، صفحه 523-529

3

Antioxidant Effects of Thyme (Thymus vulgaris) Extract on Ram Sperm Quality during Cryopreservation

دوره 8، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 263-269
V. Vahedi؛ N. Hedayat Evrigh؛ M. Behroozlak؛ E. Dirandeh

4

Anti-oxidative Effects of Ethanol Extract of Origanum vulgare on Kinetics, Microscopic and Oxidative Parameters of Cryopreserved Holstein Bull Spermatozoa

دوره 6، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 783-789
H. Daghigh Kia؛ R. Farhadi؛ I. Ashrafi؛ M. Mehdipour

5

Assessment of antioxidant and antibacterial activities of Zinc Oxide nanoparticles, Graphene and Graphene decorated by Zinc Oxide nanoparticles

دوره 10، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 350-358
Ashraf Ahmadi Shadmehri؛ Farideh Namvar؛ Hamidreza Miri؛ Parichehre Yaghmaei؛ Mahboobeh Nakhaei Moghaddam

6

Changes in alfalfa growth and biochemical traits in response to silicon under water deficit conditions

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 اردیبهشت 1397
Hadi Pirasteh-Anosheh؛ Yahya Emam؛ Hossein Sadeghi؛ Zahra Kayamarsi؛ Gholamhassan ranjbar

7

Comparative Analysis of Phenolic Composition and Antioxidant Effect of Seed Coat Extracts of Four Cowpea (Vigna unguiculata) Varieties on Broiler Meat

دوره 2، شماره 4، زمستان 2012، صفحه 343-349
K.D. Adeyemi؛ A.O. Olorunsanya

8

Comparative effects of abscisic acid and two Sulfonamide compounds on tomato under drought conditions . Leila Zeinali Yadegari*, Reza Heidari, Jalil Khara

دوره 3، شماره 3، تابستان 2013، صفحه 757-763

9

Comparison of Plant Growth Regulators and Exogenous Ethylene Effects on Two Types of Cut Carnation (Dianthus caryophyllus L.)

دوره 9، شماره 1، بهار 2019، صفحه 55-64
Anita Ramtin؛ Rohangiz Naderi؛ Sepideh Kalatejari؛ Mohammad Matinizadeh

10

Determination of Nutritional Value and Oxidative Stability of Fresh Walnut

دوره 09، شماره 1، بهار و تابستان 2018، صفحه 11-20
Najmeh Chatrabnous؛ Navid Yazdani؛ Kourosh Vahdati

11

Effect of Citrus Seed Extracts on Oxidative Stabilityof Raw and Cooked Chicken Meat

دوره 3، شماره 1، بهار 2013، صفحه 195-199
K.D. Adeyemi؛ O.A. Olorunsanya؛ O.T. Abe

12

Effect of different concentrations of Zinc and their interaction with Sodium nitroprusside (SNP) on physiological and biochemical parameters of Plantago major L. Sara Nasiri Savadkoohi1*, Sakineh Saeidi-sar2 Abbas Ali Dehpour3 and Hossein Abbaspour1

دوره 7، شماره 3، تابستان 2017، صفحه 2113-2123

13

Effects of Aluminum chloride (AlCl3) on spatial memory: association with oxidative stress

دوره 1، شماره 2، بهار 2013، صفحه 93-100

14

Evaluation of Antioxidant Activity of Fennel (Foeniculum vulgare) Seed Extract on Oxidative Stability of Olive Oil

دوره 3، شماره 2، تابستان 2013
Sh. Chang؛ A. Bassiri؛ H. Jalali

15

Extraction, purification, characterization and antioxidant activities of heat-resistance phenolic compounds from lemon pulp

دوره 1، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 199-206
Yasar Ipek؛ Tevfik Ozen؛ Ibrahim Demirtas

16

Kinetic study of DPPH scavenging in the presence of mixture of Zinc and Vitamin C as an antioxidant

دوره 2، شماره 2، تابستان 2012
M. Momen Heravi؛ B. Haghi؛ A. Morsali؛ P. Ardalan؛ T. Ardalan

17

Kinetic Study of Free Radicals Scavenging by Saffron Petal Extracts

دوره 2، شماره 4، زمستان 2012
T. Ardalan؛ P. Ardalan؛ M. M. Heravi

18

Major phytosteroid from Polygonatum orientale Desf. Rhizome

دوره 5، شماره 1، بهار 2017، صفحه 43-49
Seyede Nargess Sadati Lamardi؛ Sepideh Ghambariyan؛ Mohammad Reza Shams Ardekani؛ Gholamreza Amin

19

Manganese: A Potent Antioxidant in Semen

دوره 3، شماره 2، تابستان 2013، صفحه 217-221
A.K. Bansal

20

Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties

دوره 2، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 75-82
Maryam Hassani؛ Shirin Hasani

21

Phytochemical analysis, phenolic content and antioxidant activity of methanolic extract of Caryopteris odorata D.Don.Robin

دوره 9، شماره 4، تابستان 2019، صفحه 189-196
ARCHANA Joshi؛ Anil K. Pant؛ Om Prakash؛ Marcin Stocki؛ Valary A. Isidorov

22

Synthesis, characterization, antioxidant and antimicrobial activities of a heptadentate N4O3-type Schiff base ligand and its metal complexes

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اسفند 1398
Roya Ranjineh Khojasteh؛ Sara Jalali Matin

23

The effect of Chitosan on antioxidant activity and some secondary metabolites of Mentha piperita L.

دوره 4، شماره 2، پاییز 2016، صفحه 135-142
Sima Salimgandomi؛ Azita Shabrangi

24

The Effects of Different Levels of Pomegranate Seed Pulp with Multi-Enzyme on Performance, Egg Quality and Serum Antioxidant in Laying Hens

دوره 4، شماره 4، زمستان 2014، صفحه 803-808
A.A. Saki؛ M. Rabet؛ P. Zamani؛ A. Yousefi

25

The modification in quality of parsley (Petroselinum crispum) by selenium and amino acids .

دوره 6، شماره 4، پاییز 2016، صفحه 1825-1833
Zahra Oraghi Ardebili؛ Mohammad Moradi

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.