کلیدواژه‌ها = عسل
تعداد مقالات: 5

1

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 6، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 65-71

2

بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال

بهداشت مواد غذایی
دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 77-88
سپیدار سیدی منصور؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد

3

تاثیر کربوهیدرات‎های مختلف روی رفتار تخم ریزی ملکه ومیزان ذخیره عسل در کلنی زنبور عسل

بوم شناسی گیاهان زراعی
دوره 2، شماره 3، پاییز 1385، صفحه 15-23
ابوالفضل اسعدی دیزجی؛ محمد عراقی؛ حمیده معینی علیشاه

4

میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان

بهداشت مواد غذایی
دوره 7، 4 (28) زمستان، زمستان 1396، صفحه 63-69
سمیرا نبی لو؛ عباسعلی مطلبی؛ حسین شیخلویی

5

مقایسه هیستوپاتولوژی اثرات مخلوط عصاره آبی دارچین و عسل با سیلور سولفادیازین بر ترمیم زخم‌ سوختگی آلوده به پزودوموناس آئروژینوزا در پوست موش صحرایی

آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی
دوره 11، 3 (43) پاییز، پاییز 1396، صفحه 285-295
محمدرضا ولیلو؛ سئودا ولیلو


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.