1.

A Review on Biohydrogenation and Effects of Tannin on It

دوره 8، شماره 2، شهریور 2018، صفحه 181-192
R. Valizadeh Yonjalli؛ F. Mirzhjehgheshlagh؛ B. Navidshad؛ S. Karamati Jabehdar

2.

Chemical constituents, antioxidant and antibacterial activities of the hexane extract of Alchemilla sericata Reichenb

دوره 1، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 9-14
Ali Shafaghat؛ Akram Panahi؛ Masoud Shafaghatlonbar

3.

Composition, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Hexanic Extract from Prunus armeniaca L. Kernel from North-West Iran.

دوره 2، شماره 3، شهریور 2014، صفحه 129-136

4.

Effect of salicylic acid on the quality of edible oil and fatty acids composition in different regions of sunflower (Helianthus annuus L.) heads.

دوره 8، شماره 1، دی 2017، صفحه 2285-2292
Hajar Khani Basiri؛ Mohammad Sedghi؛ Raouf Seyed Sharifi

5.

Essential oil composition and total phenolic compounds of naked and normal seed types of different accessions of Cucurbita pepo L. in Iran .

دوره 7، شماره 1، دی 2016، صفحه 1889-1897
Forouzandeh Soltani؛ Roghayeh Karimi؛ Abodlkarim Kashi

6.

Evaluation of Functional Properties and Fatty Acid Profiles of One-Hump and Crossbred (Dromedarius and Bactrianus) Camel Meat

دوره 9، شماره 1، خرداد 2019، صفحه 153-162
Z. Ebadi؛ F. Sarhaddi

7.

Evaluation of Pomological Traits and Fatty Acid Composition of Some Persian Walnut (Juglans regia L.) Cultivars in Bursa, Turkey

دوره 11، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 109-117
Umran Erturk؛ Sevil Yucel؛ Dilan Ahi Koşar؛ M.Batuhan Koşar؛ Hacer Akturk

8.

Evaluation of some Biochemical Properties of Kernel in Different Hazelnut Cultivars

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 آبان 1402
Bagher Karimi Parsheh؛ Alireza Ghanbari؛ Amir Mohammad Naji؛ Asghar Estaji؛ Abdollah Hosseinpour

9.

Nutritional Value and Physical Properties of Syrian Pine Nuts

دوره 14، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 151-162
Hamza Radhi؛ Shad Emad؛ Mahmood Al-Mualm؛ Saif A. J. Al-Shalah؛ Talib Kh. Hussein؛ Ghadaa Tarak Zedian؛ Khattab Fawwaz

10.

Pomological and Phenological Description of the New ‘Bahri Koz’ Cultivar of Walnut (Juglans regia L.) and Its Nutritional Value

دوره 13، شماره 2، مرداد 2022، صفحه 131-139
Mehmet Sütyemez؛ Şakir Burak Bükücü؛ Akide Özcan

11.

Potential Relevance of Pomegranate (Punica granatum) Peel in the Nutrition, Health, and Quality Products of Poultry

دوره 13، شماره 4، اسفند 2023، صفحه 627-646
E.A. Akuru؛ C.I. Chukwuma؛ C.E. Oyeagu؛ T.C. Mpendulo؛ F.B. Lewu

12.

Screening of Flowers Essential Oil and Hexane Extract of Rheum ribes L. from Iran- Chemical Composition, Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 2، شماره 3، شهریور 2014، صفحه 115-123

13.

Study of the Nutritional, Antimicrobial and Chemical Properties of Hibiscus sabdariffa: Towards Findings Novel Natural Substance for Active Film

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 تیر 1402
Anna Etemadi Razlighi؛ Aidin Doroudi؛ Narmin Nabeghvatan؛ Elinasadat Jadiri Ghalabi؛ Amanda Smith

14.

The Comparison of Chemo Signal Compositions in Body Fluids of Holstein Cows from Different Estrus Periods

دوره 13، شماره 3، آذر 2023، صفحه 441-448
Ö. Anitaş؛ S. Göncü

15.

اثر تاریخ کاشت زمستانه و محلول پاشی عنصر روی بر برخی صفات کیفی، اسیدهای چرب روغن و عملکرد ارقام بهاره کلزا (Brassica napus L.) در منطقه کرج

دوره 13، 4(52)زمستان، بهمن 1398، صفحه 589-604
مجید ولی‌پور دستنائی؛ امیرحسین شیرانی راد؛ سیدعلیرضا ولد‌آبادی؛ سعید سیف زاده؛ حمیدرضا ذاکرین

16.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، خرداد 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

17.

اثر گونه‌های میکوریزا بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) با اعمال سیستم‌های آبیاری تحت فشار

دوره 12، 1(45) بهار، خرداد 1397، صفحه 57-74
نادیا درستکار؛ علیرضا پیرزاد

18.

بررسی اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر خصوصیات زراعی و اسیدهای چرب امگا 3، 6 و 9 در برخی ارقام گیاه دارویی (Nigella sativa L.) تحت تنش خشکی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 83-96
آتنا علاقمند؛ شهاب خاقانی؛ محمدرضا بی همتا؛ مسعود گماریان؛ منصور قربان پور

19.

بررسی پروفایل و میزان اسیدهای چرب ماهیان پرورشی در استخر ثامن الائمه در قم

دوره 12، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 35-43
پگاه ابومحبوب؛ رضوان موسوی ندوشن

20.

بررسی تغییرات اسیدهای چرب ترکیب لاشه ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix)) طی مراحل نمو جنینی و لاروی

دوره 4، شماره 12، خرداد 1396، صفحه 69-76
شکوفه مهدی زارعی

21.

بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد

دوره 10، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 88-97
مرجان السادات موسوی؛ محمد حجت الاسلامی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی؛ حسین کیانی؛ سید محمد علی جلالی

22.

تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)

دوره 6، 1 (21) بهار، خرداد 1395، صفحه 29-44
سیده‌سمانه نقیبی؛ علی احسانی؛ حسین تاجیک؛ علیرضا طالبی؛ نوروز دلیرژ

23.

تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 92-102
فاطمه انصاری فرد؛ مونا خانی؛ سهراب معینی؛ مسعود هدایتی فرد

24.

تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی

دوره 8، 2 (30) تابستان، تیر 1397، صفحه 45-53
جلیل خندقی؛ فرنوش سعدلوی

25.

تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن

دوره 3، شماره 2، شهریور 1388، صفحه 1-10

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب