کلیدواژه‌ها = Hypophthalmichthys molitrix
تعداد مقالات: 5

1

ارزیابی اثرسن روی برخی پارامترهای سلولی و بیوشیمیایی خون ماهی کپور نقره

دوره 6، شماره 2، تیر 1392
امید بیداریان منیری؛ حسین خارا؛ شعبانعلی نظامی؛ علی صادق پور

2

بررسی تغییرات اسیدهای چرب ترکیب لاشه ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix)) طی مراحل نمو جنینی و لاروی

دوره 4، شماره 12، بهار 1396، صفحه 69-76
شکوفه مهدی زارعی

3

بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد

دوره 12، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 57-69
سهراب معینی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ستاره آقایی پور

4

تاثیر استرس شوری بر ترکیبات بدن ماهی کپور نقره ای انگشت قد (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، شماره 10، تابستان 1391، صفحه 61-68
زهرا محمدی مکوندی؛ پریتا کوچنین؛ حسین پاشا زانوسی

5

تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 91-101
مهران جواهری بابلی؛ محمد ولایت‌زاده؛ مهدی جاگیر؛ اکبر پاشایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.