کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
تعداد مقالات: 19

1

Antioxidant Effects of Thyme (Thymus vulgaris) Extract on Ram Sperm Quality during Cryopreservation

دوره 8، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 263-269
V. Vahedi؛ N. Hedayat Evrigh؛ M. Behroozlak؛ E. Dirandeh

2

The Use of Crushed Caraway (Carum carvi) and Black Seed (Nigella sativa) Additives on Growth Performance, Antioxidant Status, Serum Components and Physiological Responses of Sanjabi Lambs

دوره 8، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 439-444
S. Kaki؛ M.M. Moeini؛ F. Hozhabri؛ Z. Nikousefat

3

اثر سالیسیلیک اسید بر برخی واکنش های فیزیولوژیک گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) تحت تنش شوری

دوره 7، 2(26) تابستان، تابستان 1392، صفحه 215-228
امین پسندی پور؛ حسن فرح بخش؛ مهری صفاری؛ بتول کرامت

4

اثر کودهای نیتروژنه بر خاصیت ضد میکروبی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 شهریور 1397
معصومه عامریان

5

بررسی اثر زمان، توان تابش امواج و نسبت آب به گیاه بر بازده و اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اکلیل کوهی (Rosmarinus officinalis L) تحت تابش ریزموج از استان کاشان

دوره 6، شماره 24، پاییز 1394، صفحه 41-49

6

بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 27-40
بهناز انتظاری؛ حجت کاراژیان؛ اکرم شریفی

7

بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 41-51
سعیده هاشمیان؛ امیر حسین الهامی؛ محمد آرمین

8

بررسی تنوع بیوشیمیایی ترکیبات فنلی و آنتوسیانینی موجود در آب میوه انار (Punica granatum L. ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1-13
سید عباس میرجلیلی؛ مهدی قبولی؛ الهه پورعزیزی؛ میترا اقاجانی

9

بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی استرول‌ها و اسیدهای چرب دو گونه زولنگ و ساقه سبز

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 40-54
سحر محمدی پور؛ عبدالله حاتم زاده؛ داوود بخشی؛ اردلان پاسداران

10

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنلی عصاره هیدروالکلی برگ و گل گیاه Conocarpus erectus و بیوسنتز نانوذرات نقره و طلا با استفاده از این عصاره‌ها

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 87-100
فاطمه گرجیان؛ رویا میرزاجانی؛ مریم کلاهی

11

بررسی فیتوشیمیایی، سنجش ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی عصاره ریشه گیاه وتیور (Chrysopogon zizanioides)

دوره 10، شماره 4، پاییز 1397، صفحه 45-58
فرخنده چنبه کار؛ بابک مختاری؛ سعادت رستگارزاده؛ مریم کلاهی

12

بررسی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ی متانولی میوه‌ی چهار گیاه داروئی کارلا، کدوی هالووین، خیار آب‌پران و کدوی مارانکا

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 26-39
زینب محکمی؛ عزیزاله خیری؛ مهدی توکلی زاده اصفهانی؛ محسن ثانی خانی؛ عباس بهاری

13

بهینه سازی تولید بتاکاروتن رودوتورلا موسیلوژینوسا جدا شده از پساب کارخانه چرم

دوره 12، شماره 1 (پیاپی 38)، بهار 1398، صفحه 39-52
شیدا بیرانوند؛ محدثه لاری پور؛ جمیله نوروزی

14

تاثیر مکمل تغذیه‌ای ریشه زنجبیل بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی خون در گوسفند

دوره 9، 4 (36) زمستان، زمستان 1394، صفحه 327-334
مجید فرتاش وند؛ یعقوب حاجی صادقی

15

خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 51-63
حامد عزیزنیا؛ جواد کرامت؛ صبیحه سلیمانیان زاد

16

مطالعه اثرات محافظتی ویتامین E در برابر صدمات جنینی ایجادشده توسط لیپوپلی‌ساکارید‌ها در موش صحرایی

دوره 11، 4 (44) زمستان، زمستان 1396، صفحه 367-377
حسین محمدزاده؛ مسعود دل آشوب؛ منصور خاکپور

17

مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری

دوره 6، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 67-74

18

مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 77-87
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ خشایار سرابندی

19

نقش ویتامین‌A در پیشگیری از صدمات جنینی ناشی از تزریق لیپوپلی‌ساکارید باکتری اشریشیا کولای در موش صحرایی

دوره 13، 1 (49) بهار، بهار 1398، صفحه 77-90
عارف دلخوش؛ مسعود دل آشوب؛ منصور خاکپور



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.