1.

A comparative study of chemical composition and antibacterial properties of essential oils of Tanacetum turcomanicum (Krash.) and Tanacetum walteri (C.Winkl.) from northern Khorasan Province

دوره 9، شماره 1، تابستان 2018، صفحه 39-45
Ali Firouznia؛ Fahimeh Doustzadeh؛ Narges Rabie

2.

Antibacterial and Antioxidant Properties of Colorant Extracted from Red Onion Skin

دوره 9، شماره 3، پاییز 2019، صفحه 235-243
Sara Moosazad؛ Peyman Ghajarbeigi؛ Razzagh Mahmoudi؛ Saeed Shahsavari؛ Roghayeh Vahidi؛ Ali Soltani

3.

Antimicrobial activities of Parkinsoniaaculeata and Prosopiskoelziana extracts against pathogenic fungi and bacteria (Staphylococcus aureus, S. epidermidis,S. pyogenes,Pseudomonas Aeruginosa, Escherichia Coli, Aspergillus niger, A. flavus, A. fumigatus,F. solani,Microsporum gypseum, M. mcanis, Trichophyton verrucosum,T. rubrum and Candida albicans)

دوره 6، شماره 1، بهار 2018، صفحه 29-37
Seyed reza Hosseini Doust؛ FatemehMirzaee Mirzaee؛ Narges Dakhili؛ Maedeh Salehi؛ Mehdi Razzaghi-Abyaneh

4.

Antimicrobial, Physicochemical, Mechanical, and Barrier Properties of Tapioca Starch Films Incorporated with Eucalyptus Extract

دوره 3، شماره 3، پاییز 2013
M. Rojhan؛ L. Nouri

5.

Biologically vital metal-based antimicrobial active mixed ligand complexes: synthesis, characterization, DNA binding and cleavage studies

دوره 2، شماره 4، زمستان 2009، صفحه 277-291
Natarajan Raman؛ Ramaraj Jeyamurugan؛ Arumhgam Sakthivel؛ Rajendran Antony

6.

Erratum: Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: Evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties

دوره 2، شماره 4، زمستان 2018، صفحه 267-267
Maryam Hasani؛ Shirin Hasani

7.

High Levels of Monensin to Mid Lactating Dairy Cows: Nutrient Digestibility, Ruminal Fermentation and Microbial Protein Synthesis

دوره 6، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 263-268
J.R. Gandra؛ J.E. Freitas Júnior؛ M. Maturana Filho؛ R.V. Barletta؛ L.N. Rennó؛ C.S. Takiya؛ F.P. Rennó

8.

Phytochemical analysis, phenolic content and antioxidant activity of methanolic extract of Caryopteris odorata D.Don.Robin

دوره 9، شماره 4، تابستان 2019، صفحه 189-196
ARCHANA Joshi؛ Anil K. Pant؛ Om Prakash؛ Marcin Stocki؛ Valary A. Isidorov

9.

Phytochemicals and phyto-extracts in cosmetics

دوره 2، شماره 4، زمستان 2018، صفحه 185-186
Satyajit D. Sarker؛ Lutfun Nahar

10.

Potential Applications of Marine Macrolides: New Drugs from the Sea?

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 تیر 1399
Maria Alessandra Gammone؛ Nicolantonio D'Orazio

11.

Sonneratinone: A new antimicrobial benzofuranone derivative from the endophytic fungus Aspergillus niger isolated from the mangrove plant Sonneratia apetala Buch.-Ham

دوره 3، شماره 3، پاییز 2019، صفحه 225-230
Tauhidur Rahman Nurunnabi؛ Shaymaa Al-Majmaie؛ Lutfun Nahar؛ Ismini Nakouti؛ S. M. Mahbubur rahman؛ MD. Hossain Sohrab؛ MD. Morsaline Billah؛ Fyaz MD. Ismail؛ George P. Sharples؛ Satyajit D. Sarker

12.

SYNTHESIS AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF 3-(2’-n-BUTYLBENZOFURAN-3’-YL)-5-ARYL-4, 5-DIHYDRO-1H-PYRAZOLES.

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 13-21
RAKESH P.N.ROSHAN؛ D.M PUROHIT؛ SANDIP K.MATARIYA

13.

SYNTHESIS AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF 3-(2’-n-BUTYLBENZOFURAN-3’-YL)-5-ARYL-4, 5-DIHYDRO-1H-PYRAZOLES.

دوره 9، شماره 1، بهار 2019، صفحه 1-10
RAKESH P.N.ROSHAN؛ D.M. PUROHIT؛ SANDIP K.MATARIYA

14.

Synthesis and Antimicrobial Activity of 5-chloro-1-ethyl-2-methylimidazole-4-sulfonyl-8-Quinolinoxide

دوره 10، شماره 3، پاییز 2020، صفحه 233-242
Oluwaseyi Ovonramwen؛ Bodunde Owolabi؛ Amowie Philip Oviawe؛ Abiodun Falodun

15.

The preparation of chitosan-Ag nanocomposite for food packaging

دوره 6، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 115-120
Shirin Fahimi؛ Hamid Reza Ghorbani

16.

The preparation of chitosan-Ag nanocomposite for food packaging

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 بهمن 1397
hamid reza ghorbani؛ sh fahimi

17.

ارزیابی فیتوشیمیایی سمیت سلولی، آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس گیاه دارویی Melissa officinalis L. در منطقه مریوان

دوره 8، شماره 1، بهار 1399، صفحه 16-29
مرتضی یزدانی؛ فرشته جوکار کاشی؛ زینب طلوعی؛ اکرم رحیمی مقدم

18.

بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن

دوره 1، 2 تابستان، تابستان 1390، صفحه 1-9
بهراد رادمهر؛ کاوه خامدا؛ افشین رجبی‌خرمی

19.

بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده

دوره 8، 1 (29) بهار، بهار 1397، صفحه 11-24
علیرضا یوسفی؛ حسین شیخلویی؛ جواد سیفی هاچه سو؛ مهدی حاتمی

20.

خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 47-59
حامد عزیزنیا؛ جواد کرامت؛ صبیحه سلیمانیان زاد



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.