1.

The Effect of Lavender (Lavandula angustifolia) Extract in Comparison to Antibiotic on Growth Performance, Intestinal Morphology, Ileal Microflora, Antioxidant Status and Meat Quality of Broilers

دوره 9، شماره 4، اسفند 2019، صفحه 717-725
M. Salarmoini؛ A. Salajegheh؛ M.H. Salajegheh؛ M. Afsharmanesh

2.

اثرات عصاره آبی گیاه اسطوخدوس (Lavandula officinalis) بر روی باروری و جنین موش Balb/C

دوره 7، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 117-128
فاطمه سهیلی؛ پروین تراب زاده؛ صفورا صفاری

3.

اثرات عصاره آبی گیاه اسطوخدوس (Lavendula officinalis) بر تخمدان موش ماده بالغ

دوره 9، شماره 4، شهریور 1396، صفحه 47-56
فاطمه سهیلی؛ پروین تراب زاده؛ مینا رمضانی

4.

اثر کاربرد نانوذرات فلزی بر سیستم دفاع آنتی‏اکسیدانی گیاه اسطوخدوس (Lavandula angustifolia L.) در کشت درون شیشه‏ای

دوره 18، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 18-41
فرنام فیروزبخت جهرمی؛ بهنام بهروزنام جهرمی؛ عبدالکریم اجرایی؛ عدبالحسین محمدی؛ ابوطالبی جهرمی عبدالحسین

5.

اثر محیط کشت و غلظت‌های مختلف هورمون NAA بر ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه دارویی اسطوخودوس

دوره 13، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-11
امین باقی زاده؛ بهروز سعیدی گراغانی؛ محمدعلی وکیلی شهربابکی

6.

استخراج و شناسایی ترکیبات عرق و اسانس گیاه lavandula angustifolia

دوره 3، شماره 12، آذر 1391، صفحه 49-55

7.

بررسی اثر دورکنندگی تماسی وتنفسی عصاره و پودر چهار گونه گیاه دارویی روی لارو سن آخر و حشره کامل شب پره هندی (Plodia interpunctella (Hubner

دوره 7، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 17-27
میثم بختیاری؛ زهرا رفیعی کرهرودی؛ الهام صنعتگر

8.

بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 تیر 1402
شبنم حاجی حسینی؛ فاطمه حسینمردی؛ علیرضا رحمن

9.

بررسی تأثیر اسانس گیاه اسطوخودوس برای کنترل بیماری حباب خشک در قارچ خوراکی دکمه ای Agaricus bisporus

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 خرداد 1399
جلال غلام‌نژاد؛ محمود اللهیاری؛ مژده ملکی

10.

بررسی تأثیر اسانس گیاه اسطوخودوس برای کنترل بیماری حباب خشک در قارچ خوراکی دکمه‌ای Agaricus bisporus

دوره 7، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 111-122
جلال غلام‌نژاد؛ محمود اللهیاری؛ مژده ملکی

11.

بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری

دوره 1، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 291-302
لیلا کیوانفر؛ لیلا ناطقی؛ لادن رشیدی؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رشیدی نوده

12.

بررسی کالوس‌زایی و اندام‌زایی گیاه اسطوخودوس ((Lavandula vera DC.

دوره 4، شماره 15، آذر 1388، صفحه 57-64
مریم پیوندی؛ لیلا کاظمی؛ احمد مجد

13.

بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس

دوره 4، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 1-6

14.

تغییرات درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی اسطو خودوس (Lavandula angustifolia L.) در شرایط مصرف باکتری‌های محرک رشد (PGPR) و تنش خشکی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 201-208
علی ساکی؛ علیرضا پازکی

15.

سمیت تماسی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus (F.) و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن ها

دوره 4، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 155-169
زهرا گلستانی کلات؛ غلام حسین مروج

16.

مدل ریاضی میزان انرژی مورد نیاز و سنیتیک خشک‌کردن اسطوخودوس با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 1-14
محمد یونسی الموتی؛ حمید خفاجه؛ محمد زارعین

17.

مطالعه اثرات تسکینی، پیش بیهوشی و ضد اضطرابی عصاره گیاه اسطوخودوس (Lavandula stoechas) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی

دوره 4، 3 (15) پاییز، آذر 1389، صفحه 899-905
علی رضایی؛ بهبود جعفری؛ محمد جلیل زاده هدایتی

18.

مقایسه اثر ماساژ درمانی با رایحه اسطوخودوس و روغن بادام برمدت زمان و درد زایمان و میزان سرمی بتااندروفین ها در زنان نخست زا

دوره 12، شماره 1، دی 1397، صفحه 81-95
صدیقه لقایی؛ ابراهیم حسینی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب