1.

Effects of Citric Acid on Growth Performance and Nutrient Retention of Broiler Chicken Fed Diets Having Two Levels of Non-Phytate Phosphorus and Rice Bran

دوره 4، شماره 4، اسفند 2014، صفحه 809-815
K.P. Wickramasinghe؛ N.S.B.M. Atapattu؛ R.T. Seresinhe

2.

The Impact of Optimizing the Detoxification of Argane (Argania spinosa) Press Cake on Nutritional Quality and Saponin Levels

دوره 9، شماره 2، شهریور 2019، صفحه 235-246
N. Lakram؛ Y. En-Nahli؛ F.Z. Zouhair؛ S. Moutik؛ R. Kabbour؛ E.H. El Maadoudi؛ M. Bendaou؛ A. El Housni؛ M. Naciri

3.

اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو

دوره 1، 1 بهار، خرداد 1390، صفحه 49-58
شهرام حنیفیان؛ مجید جلیل‌نیا

4.

بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر

دوره 5، 3 (19) پاییز، آذر 1394، صفحه 59-73
حمیدرضا صمدلوئی؛ شاهرخ قرنجیک

5.

تأثیر غلظت‌های مختلف اسید سیتریک بر الگوی حرکتی اسپرم‌های اپیدیدیمی گاو در محیط Hams F10

دوره 2، 3 (7) پاییز، آذر 1387، صفحه 217-239
کیوان عبدی؛ پرویز تاجیک؛ حمید قاسم‌زاده نوا؛ امیرعلی کاوه؛ پژمان میرشکرایی

6.

تاثیر کاربرد اسیدهای آلی و معدنی بر فیزیولوژی تولید مثل و رشد کرم خاکی،ریزجانوران و جامعه میکروبی در خاک‌های آهکی

دوره 11، شماره 2، تیر 1397
اکبر حسنی؛ مریم اعتمادیان؛ حمید خطیبی

7.

مطالعه تاثیر محلول پاشی اسپرمیدین، اسید سیتریک و پرولین بر رشد و گلدهی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) تحت تنش خشکی

دوره 15، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 28-39
سوفیا سروری؛ حسن باقریان لمراسکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب