کلیدواژه‌ها = اثر ضد میکروبی
تعداد مقالات: 6

1

اثر ضد میکروبی و ترکیبات شیمیایی گیاه مرزه بختیاری

دوره 8، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 117-127
نیکتا ابراهیمی؛ ساغر کتابچی؛ وحید روشن

2

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی علیه بیوفیلم سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 13، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-8
معصومه مهدوی؛ مهسا خدایی؛ سحر هنرمند جهرمی

3

بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره‌های الکلی و هیدروالکلی گیاه شیرسگ (Euphorbia Helioscopia L.) از منطقه قم

دوره 3، شماره 11، پاییز 1392، صفحه 58-69
غلامرضا نجفی

4

بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 53-62
آزاده خیابانی؛ علی محمدی ثانی؛ ایمان فرحبخش

5

جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ارزیابی اثرات ضد میکروبی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1398
آتنا سارانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی؛ مریم ابراهیمی

6

مقایسه اثر میکروبی اسانس گیاه پنج انگشت(Vitex agnus - castus) با آنتی بیوتیکهای رایج در شرایط In vitro

دوره 5، شماره 18، تابستان 1394، صفحه 45-53
محمد دخیلی؛ حمیده آفرین؛ محمدرضا ذوالفقاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.