کلیدواژه‌ها = اشرشیاکلی
تعداد مقالات: 6

1

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 63-70

2

بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 109-117
اشرف السادات حسینی؛ سهیلا عبدی؛ مریم مصلحی شاد

3

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 95-103
نرگس رحیمی؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ قدیر رجب زاده

4

بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس

دوره 4، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 1-6

5

سنتز و شناسایی نانوذرات وانادیم اکساید بهینه شده با نقره و بررسی اثر ضد باکتری آن بر اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 11، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 73-78
مرجان حاجی محمد جوادی؛ حمید رضا آقا بزرگ؛ هدی پاسدار

6

معرفی آزمایش الایزای مبتنی بر پروتئین MBP-G1 به عنوان روش شناسایی گاومیش‏های آلوده به ویروس تب بی‏دوام گاوی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 21-23


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.