1.

بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری

دوره 7، شماره 3، آذر 1394، صفحه 19-26

2.

بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-32

3.

تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 1-11
محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی

4.

تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 1-14
لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری

5.

تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری

دوره 5، شماره 3، آذر 1392، صفحه 1-11


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب