تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,493 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,777,170 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,857,092 |
1. | بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری | |
دوره 7، شماره 3، آذر 1394، صفحه 19-26 | ||
2. | بررسی تاثیر جوانهی هستهی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری | |
دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-32 | ||
3. | تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری | |
دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 1-11 | ||
محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
4. | تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری | |
دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 1-14 | ||
لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری | ||
5. | تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری | |
دوره 5، شماره 3، آذر 1392، صفحه 1-11 | ||