1.

افزایش پایداری حرارتی شیشه ی فلزی حجمی Zr56Co28Al16 با افزودن عناصر نقره و مس

دوره 13، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 125-143
مسعود محمدی رهورد؛ مرتضی تمیزی فر؛ سید محمدعلی بوترابی

2.

بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 77-93
مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی

3.

تهیه، شناسایی و بررسی رفتار تخریب حرارتی نانوکامپوزیت هسته-پوسته کوپلیمر (متیل ‌متاکریلات-N- ایزوپروپیل ‌آکریل ‌آمید)/سولفید کادمیم

دوره 6، شماره 17، بهار 1393، صفحه 47-55
ژیلا اصغری؛ گلشاد خوجه؛ رحیم لطفی اوریمی

4.

سنتز و بررسی تحولات فازی پودر نانوکامپوزیتی هیدروکسی‌آپاتیت- نقره

دوره 4، شماره 9، بهار 1391، صفحه 58-64
حامد ناصرزشکی؛ حمیدرضا رضایی؛ جعفر جوادپور

5.

مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 5، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 91-98


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.