1.

افزایش پایداری حرارتی شیشه ی فلزی حجمی Zr56Co28Al16 با افزودن عناصر نقره و مس

دوره 13، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 125-143
مسعود محمدی رهورد؛ مرتضی تمیزی فر؛ سید محمدعلی بوترابی

2.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان

دوره 14، 2(تابستان)، تیر 1401، صفحه 63-80
بینا مرادی؛ پرویز بشیری؛ عبدالرضا آقاجانی

3.

بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، 4 (32) زمستان، دی 1397، صفحه 77-93
مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی

4.

تاثیر نانورس بر روی خواص مکانیکی و پایداری حرارتی نانوکامپوزیت‌های PVC انعطاف‌پذیر به منظور استفاده در روکش لوله‌های نفت و گاز

دوره 15، شماره 53، تیر 1402، صفحه 35-48
مهدی کیانی؛ ولی پروانه؛ محمد عباسی؛ علی دادرسی

5.

تثبیت آنزیم کندروئیتیناز بر روی نانوذره متخلخل سیلیکن: تعیین خصوصیات و پایداری

دوره 14، شماره 51، آبان 1401، صفحه 151-163
مهربد مهرافزا؛ سارا دانشجو؛ صفورا جباری؛ خسرو خواجه

6.

تهیه، شناسایی و بررسی رفتار تخریب حرارتی نانوکامپوزیت هسته-پوسته کوپلیمر (متیل ‌متاکریلات-N- ایزوپروپیل ‌آکریل ‌آمید)/سولفید کادمیم

دوره 6، شماره 17، خرداد 1393، صفحه 47-55
ژیلا اصغری؛ گلشاد خوجه؛ رحیم لطفی اوریمی

7.

تولید نانوذرات اوره‎آز به روش حلال‌زدایی و مقایسه برخی خواص آن‎ها با اوره‎آز آزاد

دوره 13، شماره 49، اردیبهشت 1402، صفحه 5-28
راضیه سادات حسینی؛ سید محمد حسین رضویان؛ محمدعلی قاسم‌زاده

8.

سنتز و بررسی تحولات فازی پودر نانوکامپوزیتی هیدروکسی‌آپاتیت- نقره

دوره 4، شماره 9، خرداد 1391، صفحه 58-64
حامد ناصرزشکی؛ حمیدرضا رضایی؛ جعفر جوادپور

9.

مقایسه پایداری حرارتی رزین های اپوکسی پخت شده با مشتقات بنزیلیدین بیس-(4-هیدروکسی‌کومارین)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 آذر 1402
قاسم راه پیما؛ جلیل خضری

10.

مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 5، شماره 3، آذر 1392، صفحه 91-98


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب