تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,494 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,792,021 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,893,794 |
1. | اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز | |
دوره 9، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-17 | ||
محمد گلی؛ مرضیه طاهری؛ شریفه شاهی | ||
2. | اثر کاربرد ترکیبی روغن ولک، کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی و فیزیولوژی تحمل به سرمای جوانه انگور (Vitis vinifera L.) | |
دوره 14، شماره 55، مهر 1398، صفحه 26-38 | ||
عباس صابری؛ روح الله کریمی | ||
3. | ارزیابی ژنوتیپهای برنج (Oryza sativa L.) بر اساس برخی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی | |
دوره 15، شماره 60، دی 1399، صفحه 1-15 | ||
نسیم رنج کش؛ مرتضی سام دلیری؛ پوریا مظلوم؛ امیرعباس موسوی؛ ولی الله رامئه | ||
4. | بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد | |
دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 13-21 | ||
امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی | ||
5. | بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 بهمن 1402 | ||
سمانه خدابنده شهرکی؛ محمد گلی؛ شریفه شاهی | ||
6. | بررسی تاثیر تنش رطوبتی و تراکم بوته بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک و کارایی مصرف آب در دو اکوتیپ از گیاه زوفایی (Thymbra spicata L. ) | |
دوره 14، شماره 3، دی 1402، صفحه 37-57 | ||
فاطمه ملک ملکی؛ نصرت اله عباسی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ محمد جواد زارع | ||
7. | مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی | |
دوره 14، 3(پاییز)، مهر 1401، صفحه 53-63 | ||
منیره رنجبر؛ مریم علینقیان | ||