1.

اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز

دوره 9، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-17
محمد گلی؛ مرضیه طاهری؛ شریفه شاهی

2.

اثر کاربرد ترکیبی روغن ‌ولک، کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی و فیزیولوژی تحمل به سرمای جوانه انگور (Vitis vinifera L.)

دوره 14، شماره 55، مهر 1398، صفحه 26-38
عباس صابری؛ روح الله کریمی

3.

ارزیابی ژنوتیپ‌های برنج (Oryza sativa L.) بر اساس برخی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی

دوره 15، شماره 60، دی 1399، صفحه 1-15
نسیم رنج کش؛ مرتضی سام دلیری؛ پوریا مظلوم؛ امیرعباس موسوی؛ ولی الله رامئه

4.

بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 13-21
امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی

5.

بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخص‌های اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 بهمن 1402
سمانه خدابنده شهرکی؛ محمد گلی؛ شریفه شاهی

6.

بررسی تاثیر تنش رطوبتی و تراکم بوته بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک و کارایی مصرف آب در دو اکوتیپ از گیاه زوفایی (Thymbra spicata L. )

دوره 14، شماره 3، دی 1402، صفحه 37-57
فاطمه ملک ملکی؛ نصرت اله عباسی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ محمد جواد زارع

7.

مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی

دوره 14، 3(پاییز)، مهر 1401، صفحه 53-63
منیره رنجبر؛ مریم علینقیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب