1.

Effect of Arginine, Proline, and Glutamine Amino Acids on Morphological and Physiological Traits of Two African Marigold (Tagetes erecta L.) Cultivars

دوره 12، شماره 3، آذر 2022، صفحه 191-202
Fatemeh Raoof Haghparvar؛ Davood Hashemabadi؛ Behzad Kaviani

2.

Nutritional Value of Some Flowers Found in Green Spaces as New Food Sources

دوره 12، شماره 2، شهریور 2022، صفحه 143-155
Samira Nicknezhad؛ Davood Hashemabadi؛ Mohammad Sadegh Allahyari

3.

اثر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم کاشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی وخواص بیوشیمیایی گیاه دارویی (Trigonella foenum- graecum L.)

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 77-89
محمد حسین امینی فرد؛ حمیرا قادری زه

4.

بررسی فیتوشیمیایی، سنجش ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی عصاره ریشه گیاه وتیور (Chrysopogon zizanioides)

دوره 10، شماره 4، آذر 1397، صفحه 45-58
فرخنده چنبه کار؛ بابک مختاری؛ سعادت رستگارزاده؛ مریم کلاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب