تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,171 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,829 |
بررسی تأثیر نام و نشان تجاری بر وفاداری مشتری در صنعت مواد غذایی ایران | ||
فصلنامه مدیریت توسعه و تحول | ||
مقاله 8، دوره 5، شماره 12، خرداد 1392، صفحه 75-80 اصل مقاله (751.19 K) | ||
نویسندگان | ||
محمدمهدی پرهیزکار1؛ سعید رمضانی1؛ وحید رضا حلوایی ها* 2 | ||
1استادیار دانشکده مدیریت، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تهران، تهران، ایران | ||
2کارشناس ارشد دانشکده مدیریت، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تهران، تهران، ایران (عهده دار مکاتبات) | ||
چکیده | ||
کلیه فعالیتهای سازمان با هدف کسب سود صورت میگیرد. اما چنانچه شما در پی کسب سود پایدار هستید، راهی به جز اخذ استراتژیهایی جهت افزایش وفاداری مشتریان نخواهید داشت که این نیز یک هدف دشوار است. با وجود این، سازمانها مزایای قابل اتکایی مانند قدرت نام تجاریشان را در اختیار دارند که میتوانند با اهرم کردن آن به این هدف خود برسند. در این مقاله تلاش شده است تا به بررسی تأثیر نام تجاری بر وفاداری مشتریان بپردازیم. بدین منظور یک پیمایش میدانی از 160 مشتری از میان مشتریان سه برند فعال در زمینه صنایع غذایی در ایران صورت گرفت. نتایج آزمون مدل مفهومی نشان میدهد که در این تحقیق دلایل قابل استنادی جهت رد ارتباط میان اعتماد به برند و ارزش درک شده برند با ارزش کلی برند یافت نشد و نیز بین تصویر برند و شهرت برند با وفاداری مصرفکننده ارتباط مستقیمی پیدا نگردید. | ||
کلیدواژهها | ||
وفاداری؛ برند؛ اعتماد به برند؛ شهرت برند؛ ارزش درک شده؛ تصویر برند | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 9,763 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,708 |