Mohammadi Gheisar, M., Foroudi, F., Ghazikhani Shad, A.. (1389). Effect of Using L–Threonine and Reducing Dietary Levels of Crude Protein on Egg Production in Layers. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 65-68.
M. Mohammadi Gheisar; F. Foroudi; A. Ghazikhani Shad. "Effect of Using L–Threonine and Reducing Dietary Levels of Crude Protein on Egg Production in Layers". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1389, 65-68.
Mohammadi Gheisar, M., Foroudi, F., Ghazikhani Shad, A.. (1389). 'Effect of Using L–Threonine and Reducing Dietary Levels of Crude Protein on Egg Production in Layers', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 65-68.
Mohammadi Gheisar, M., Foroudi, F., Ghazikhani Shad, A.. Effect of Using L–Threonine and Reducing Dietary Levels of Crude Protein on Egg Production in Layers. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 1(1): 65-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب