Dayani, O., Ghiasi, A., Tahmasbi, R.. (1393). Chemical Composition, Physical Characteristics, Digestibility and Degradability of Grape Pomace Processed with Neurospora sitophila. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 733-739.
O. Dayani; A. Ghiasi; R. Tahmasbi. "Chemical Composition, Physical Characteristics, Digestibility and Degradability of Grape Pomace Processed with Neurospora sitophila". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1393, 733-739.
Dayani, O., Ghiasi, A., Tahmasbi, R.. (1393). 'Chemical Composition, Physical Characteristics, Digestibility and Degradability of Grape Pomace Processed with Neurospora sitophila', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 733-739.
Dayani, O., Ghiasi, A., Tahmasbi, R.. Chemical Composition, Physical Characteristics, Digestibility and Degradability of Grape Pomace Processed with Neurospora sitophila. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(4): 733-739.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب