Sahraei, M., Janmohammadi, H.. (1393). Relative Bioavailability of Different Zinc Sources Based on Tissue Zinc Concentration in Broiler Chickens. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 817-825.
M. Sahraei; H. Janmohammadi. "Relative Bioavailability of Different Zinc Sources Based on Tissue Zinc Concentration in Broiler Chickens". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1393, 817-825.
Sahraei, M., Janmohammadi, H.. (1393). 'Relative Bioavailability of Different Zinc Sources Based on Tissue Zinc Concentration in Broiler Chickens', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 817-825.
Sahraei, M., Janmohammadi, H.. Relative Bioavailability of Different Zinc Sources Based on Tissue Zinc Concentration in Broiler Chickens. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(4): 817-825.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب