Rajashree, K., Muthukumar, T., Karthikeyan, N.. (1392). Influence of Inorganic and Organic Selenium Sources on Broiler Performance and Meat Quality. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 151-157.
K. Rajashree; T. Muthukumar; N. Karthikeyan. "Influence of Inorganic and Organic Selenium Sources on Broiler Performance and Meat Quality". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1392, 151-157.
Rajashree, K., Muthukumar, T., Karthikeyan, N.. (1392). 'Influence of Inorganic and Organic Selenium Sources on Broiler Performance and Meat Quality', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 151-157.
Rajashree, K., Muthukumar, T., Karthikeyan, N.. Influence of Inorganic and Organic Selenium Sources on Broiler Performance and Meat Quality. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 4(1): 151-157.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب