محمدی, صدیقه. (1391). اثر ضد قارچی عصاره آبی و اوژنول گیاه میخک بر رشد قارچ Fusarium oxysporum f.sp. sesami عامل زردی و پژمردگی کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 52-58.
صدیقه محمدی. "اثر ضد قارچی عصاره آبی و اوژنول گیاه میخک بر رشد قارچ Fusarium oxysporum f.sp. sesami عامل زردی و پژمردگی کنجد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1391, 52-58.
محمدی, صدیقه. (1391). 'اثر ضد قارچی عصاره آبی و اوژنول گیاه میخک بر رشد قارچ Fusarium oxysporum f.sp. sesami عامل زردی و پژمردگی کنجد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 52-58.
محمدی, صدیقه. اثر ضد قارچی عصاره آبی و اوژنول گیاه میخک بر رشد قارچ Fusarium oxysporum f.sp. sesami عامل زردی و پژمردگی کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 8(3): 52-58.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب