یوسفی‏ راد, مجتبی, نورمحمدی, قربان, اردکانی, محمدرضا, مجیدی هروان, اسلام, میرهادی, سیدجواد. (1388). تأثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 105-114.
مجتبی یوسفی‏ راد; قربان نورمحمدی; محمدرضا اردکانی; اسلام مجیدی هروان; سیدجواد میرهادی. "تأثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1388, 105-114.
یوسفی‏ راد, مجتبی, نورمحمدی, قربان, اردکانی, محمدرضا, مجیدی هروان, اسلام, میرهادی, سیدجواد. (1388). 'تأثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 105-114.
یوسفی‏ راد, مجتبی, نورمحمدی, قربان, اردکانی, محمدرضا, مجیدی هروان, اسلام, میرهادی, سیدجواد. تأثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 5(3): 105-114.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب