مدندوست, مهدی. (1384). بررسی ویژگی های کیفی دانه ذرت در مراحل مختلف رسیدگی دانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 44-53.
مهدی مدندوست. "بررسی ویژگی های کیفی دانه ذرت در مراحل مختلف رسیدگی دانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1384, 44-53.
مدندوست, مهدی. (1384). 'بررسی ویژگی های کیفی دانه ذرت در مراحل مختلف رسیدگی دانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 44-53.
مدندوست, مهدی. بررسی ویژگی های کیفی دانه ذرت در مراحل مختلف رسیدگی دانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1384; 1(1): 44-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب