. (1392). Comparison of Peel Components of Mandarin, Sour lemon and Sour orange (Citrus sp.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 115-124.
. "Comparison of Peel Components of Mandarin, Sour lemon and Sour orange (Citrus sp.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1392, 115-124.
. (1392). 'Comparison of Peel Components of Mandarin, Sour lemon and Sour orange (Citrus sp.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 115-124.
. Comparison of Peel Components of Mandarin, Sour lemon and Sour orange (Citrus sp.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 2(2): 115-124.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب