تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,800,529 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,349 |
بررسی اثرات جیره های غذایی حاوی مخمر ساکارومایسیس سرویزیا بر رشد، زنده مانی و مقاومت در برابر استرس های محیطی ماهی سوروم (Herus severus) | ||
فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات | ||
مقاله 3، دوره 1، پیش شماره 1، فروردین 1389، صفحه 23-31 اصل مقاله (698.53 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
مهدی پورداود* 1؛ میر مسعود سجادی2؛ امیر هوشنگ بحری1 | ||
1دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر عباس | ||
2دانشگاه هرمزگان | ||
چکیده | ||
این بررسی به منظور ارزیابی اثرات مخمر پروبیوتیک روی رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های محیطی ماهی سوروم (Heros severus )، با استفاده از مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomycescervisia) انجام شد. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در قالب 4 تیمار و 3 تکرار صورت پذیرفت. پروبیوتیک در سه سطح 1012×5/0 ،1012×1 و 1012×2 سلول مخمر در کیلوگرم جیره غذایی مورد استفاده قرار گرفت. لاروهای سوروم به تعداد سه بار در روز و به فاصله زمانی 4 ساعت تغذیه شدند. نتایج نشان دادند که مخمرهای پروبیوتیک بر مبنای میزان بکار رفته، روی پارامتر های رشد (وزن نهایی، نرخ رشد ویژه، درصد کارایی پروتئین و نرخ بقاء) تاثیرات مثبت و معنی داری داشتند (05/0P | ||
کلیدواژهها | ||
پروبیوتیک؛ مخمر؛ ماهی سوروم؛ فاکتورهای رشد | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 690 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 441 |