سیف زاده, مینا, مطلبی, عباسعلی. (1390). تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(8), 39-52.
مینا سیف زاده; عباسعلی مطلبی. "تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 8, 1390, 39-52.
سیف زاده, مینا, مطلبی, عباسعلی. (1390). 'تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(8), pp. 39-52.
سیف زاده, مینا, مطلبی, عباسعلی. تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 2(8): 39-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب