ولایت زاده, محمد, نیلدار, امیر, رضوی, سید محمد رضا. (1391). اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(11), 51-58.
محمد ولایت زاده; امیر نیلدار; سید محمد رضا رضوی. "اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 11, 1391, 51-58.
ولایت زاده, محمد, نیلدار, امیر, رضوی, سید محمد رضا. (1391). 'اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(11), pp. 51-58.
ولایت زاده, محمد, نیلدار, امیر, رضوی, سید محمد رضا. اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(11): 51-58.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب