Shakerardekani, A.. (1393). Effect of Milling Process on Colloidal Stability, Color and Rheological Properties of Pistachio Paste. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 05(02), 57-65. doi: 10.22034/jon.2014.515690
A. Shakerardekani. "Effect of Milling Process on Colloidal Stability, Color and Rheological Properties of Pistachio Paste". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 05, 02, 1393, 57-65. doi: 10.22034/jon.2014.515690
Shakerardekani, A.. (1393). 'Effect of Milling Process on Colloidal Stability, Color and Rheological Properties of Pistachio Paste', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 05(02), pp. 57-65. doi: 10.22034/jon.2014.515690
Shakerardekani, A.. Effect of Milling Process on Colloidal Stability, Color and Rheological Properties of Pistachio Paste. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 05(02): 57-65. doi: 10.22034/jon.2014.515690


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب