Khorasani, S., Azizi, M. H., Eshaghi, M.. (1393). Rheological Properties of Chocolate Pistachio. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 05(01), 21-32. doi: 10.22034/jon.2014.515694
S. Khorasani; M. H. Azizi; M. Eshaghi. "Rheological Properties of Chocolate Pistachio". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 05, 01, 1393, 21-32. doi: 10.22034/jon.2014.515694
Khorasani, S., Azizi, M. H., Eshaghi, M.. (1393). 'Rheological Properties of Chocolate Pistachio', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 05(01), pp. 21-32. doi: 10.22034/jon.2014.515694
Khorasani, S., Azizi, M. H., Eshaghi, M.. Rheological Properties of Chocolate Pistachio. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 05(01): 21-32. doi: 10.22034/jon.2014.515694


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب