Abdoshahi, A, Mortazavi, S.A, Shabani, A.A, Elhamirad, A.H, Taheri, M. (1390). Evaluation of Protein, Fat and Fatty Acids Content of the Pistachio (pistacia vera l.) Cultivars of Damghan, Iran. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(04), 15-24. doi: 10.22034/jon.2011.515733
A Abdoshahi; S.A Mortazavi; A.A Shabani; A.H Elhamirad; M Taheri. "Evaluation of Protein, Fat and Fatty Acids Content of the Pistachio (pistacia vera l.) Cultivars of Damghan, Iran". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02, 04, 1390, 15-24. doi: 10.22034/jon.2011.515733
Abdoshahi, A, Mortazavi, S.A, Shabani, A.A, Elhamirad, A.H, Taheri, M. (1390). 'Evaluation of Protein, Fat and Fatty Acids Content of the Pistachio (pistacia vera l.) Cultivars of Damghan, Iran', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(04), pp. 15-24. doi: 10.22034/jon.2011.515733
Abdoshahi, A, Mortazavi, S.A, Shabani, A.A, Elhamirad, A.H, Taheri, M. Evaluation of Protein, Fat and Fatty Acids Content of the Pistachio (pistacia vera l.) Cultivars of Damghan, Iran. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 02(04): 15-24. doi: 10.22034/jon.2011.515733


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب