Emadzadeh, B, Razavi, S. M. A, Hashemi, M, Nassiri Mahallati, M, Farhoosh, R. (1390). Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(04), 37-54. doi: 10.22034/jon.2011.515737
B Emadzadeh; S. M. A Razavi; M Hashemi; M Nassiri Mahallati; R Farhoosh. "Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02, 04, 1390, 37-54. doi: 10.22034/jon.2011.515737
Emadzadeh, B, Razavi, S. M. A, Hashemi, M, Nassiri Mahallati, M, Farhoosh, R. (1390). 'Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(04), pp. 37-54. doi: 10.22034/jon.2011.515737
Emadzadeh, B, Razavi, S. M. A, Hashemi, M, Nassiri Mahallati, M, Farhoosh, R. Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 02(04): 37-54. doi: 10.22034/jon.2011.515737


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب