Mohammadi Moghaddam, Toktam, Salehi, Fakhreddin, Razavi, Seyed M.A.. (1390). Sensory Acceptability Modeling of Pistachio Green Hull’s Marmalade using Fuzzy Approach. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(02), 1-8. doi: 10.22034/jon.2011.515749
Toktam Mohammadi Moghaddam; Fakhreddin Salehi; Seyed M.A. Razavi. "Sensory Acceptability Modeling of Pistachio Green Hull’s Marmalade using Fuzzy Approach". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02, 02, 1390, 1-8. doi: 10.22034/jon.2011.515749
Mohammadi Moghaddam, Toktam, Salehi, Fakhreddin, Razavi, Seyed M.A.. (1390). 'Sensory Acceptability Modeling of Pistachio Green Hull’s Marmalade using Fuzzy Approach', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 02(02), pp. 1-8. doi: 10.22034/jon.2011.515749
Mohammadi Moghaddam, Toktam, Salehi, Fakhreddin, Razavi, Seyed M.A.. Sensory Acceptability Modeling of Pistachio Green Hull’s Marmalade using Fuzzy Approach. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 02(02): 1-8. doi: 10.22034/jon.2011.515749


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب