Razavi, Seyed M. A., Taghizadeh, Masoud, Shaker Ardekani, A. (1389). Modeling the Time-Dependent Rheological Properties of Pistachio Butter. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 01(01), 38-45. doi: 10.22034/jon.2010.515765
Seyed M. A. Razavi; Masoud Taghizadeh; A Shaker Ardekani. "Modeling the Time-Dependent Rheological Properties of Pistachio Butter". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 01, 01, 1389, 38-45. doi: 10.22034/jon.2010.515765
Razavi, Seyed M. A., Taghizadeh, Masoud, Shaker Ardekani, A. (1389). 'Modeling the Time-Dependent Rheological Properties of Pistachio Butter', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 01(01), pp. 38-45. doi: 10.22034/jon.2010.515765
Razavi, Seyed M. A., Taghizadeh, Masoud, Shaker Ardekani, A. Modeling the Time-Dependent Rheological Properties of Pistachio Butter. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 01(01): 38-45. doi: 10.22034/jon.2010.515765


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب