تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,269 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,904 |
بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران | ||
پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار | ||
مقاله 5، دوره 5، شماره 9، دی 1393، صفحه 51-60 اصل مقاله (872.23 K) | ||
نویسندگان | ||
فرزانه مرادی* 1؛ کامبیز هژیر کیانی2 | ||
1کارشناس ارشد برنامه ریزی و توسعه اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی _واحد علوم تحقیقات تهران | ||
2استاد گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی_واحد علوم تحقیقات تهران | ||
چکیده | ||
فناوری اطلاعات و ارتباطات میتواند ازطریق مجراهای زیرساختی بر بهرهوری نیروی کار مؤثر باشد. در پژوهش حاضر سعی شده است با استفاده از آمارهای موجود، اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار در صنایع غذایی استان تهران بررسی شود. به این منظور، با بهکارگیری حداکثر دادههای دردسترس طی سالهای 1389-1385برای 16 کد ISIC چهاررقمی در صنایع غذایی استان تهران به روش دادههای تلفیقی، الگوهای اقتصادسنجی برآورد شده است. در تابع تولید کاب ـ داگلاس، بهجای متغیر مستقل فناوری اطلاعات و ارتباطات، از متغیر جانشین تعداد شاغلینی که از کامپیوتر استفاده میکنند، استفاده شده است. نتایج برآورد الگو نشان میدهد که فناوری اطلاعات و ارتباطات تأثیر مثبت و معناداری بر بهرهوری نیروی کار دارد. | ||
کلیدواژهها | ||
فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ بهرهوری نیروی کار؛ صنایع غذایی؛ دادههای تابلویی (پانل) | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 925 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 600 |