Farzin, Leila, Moassesi, Mohammad Esmail. (1393). Determination of Metal Contents in Edible Vegetable Oils Produced in Iran Using Microwave-assisted Acid Digestion. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 35-43.
Leila Farzin; Mohammad Esmail Moassesi. "Determination of Metal Contents in Edible Vegetable Oils Produced in Iran Using Microwave-assisted Acid Digestion". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1393, 35-43.
Farzin, Leila, Moassesi, Mohammad Esmail. (1393). 'Determination of Metal Contents in Edible Vegetable Oils Produced in Iran Using Microwave-assisted Acid Digestion', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 35-43.
Farzin, Leila, Moassesi, Mohammad Esmail. Determination of Metal Contents in Edible Vegetable Oils Produced in Iran Using Microwave-assisted Acid Digestion. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 8(3): 35-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب