منصوری یاراحمدی, حسین. (1386). بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(شماره 3 (بهار 1386) 3), 241-250.
حسین منصوری یاراحمدی. "بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, شماره 3 (بهار 1386) 3, 1386, 241-250.
منصوری یاراحمدی, حسین. (1386). 'بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(شماره 3 (بهار 1386) 3), pp. 241-250.
منصوری یاراحمدی, حسین. بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1386; 1(شماره 3 (بهار 1386) 3): 241-250.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب