ابطحی, سید مرتضی. (1393). اثر ترکیب کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و ماده مؤثره فلفل قرمز (Capsicum annuum L). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1(29) بهار), 111-120.
سید مرتضی ابطحی. "اثر ترکیب کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و ماده مؤثره فلفل قرمز (Capsicum annuum L)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1(29) بهار, 1393, 111-120.
ابطحی, سید مرتضی. (1393). 'اثر ترکیب کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و ماده مؤثره فلفل قرمز (Capsicum annuum L)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1(29) بهار), pp. 111-120.
ابطحی, سید مرتضی. اثر ترکیب کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و ماده مؤثره فلفل قرمز (Capsicum annuum L). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 8(1(29) بهار): 111-120.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب