اعرابی, اعظم, عبادی دهاقانی, حسن, سعیدی, صدف. (1394). بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), 1-12.
اعظم اعرابی; حسن عبادی دهاقانی; صدف سعیدی. "بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1 (17) بهار, 1394, 1-12.
اعرابی, اعظم, عبادی دهاقانی, حسن, سعیدی, صدف. (1394). 'بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), pp. 1-12.
اعرابی, اعظم, عبادی دهاقانی, حسن, سعیدی, صدف. بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(1 (17) بهار): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب