پیروتی, کلارا, جوادی, افشین, ناهیدی, فریبرز. (1393). تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3 (15) پاییز), 9-20.
کلارا پیروتی; افشین جوادی; فریبرز ناهیدی. "تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3 (15) پاییز, 1393, 9-20.
پیروتی, کلارا, جوادی, افشین, ناهیدی, فریبرز. (1393). 'تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3 (15) پاییز), pp. 9-20.
پیروتی, کلارا, جوادی, افشین, ناهیدی, فریبرز. تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(3 (15) پاییز): 9-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب