قصیری, شیلان, هدایتی فرد, مسعود, معتمدزادگان, علی. (1393). تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1 (13) بهار), 33-45.
شیلان قصیری; مسعود هدایتی فرد; علی معتمدزادگان. "تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1 (13) بهار, 1393, 33-45.
قصیری, شیلان, هدایتی فرد, مسعود, معتمدزادگان, علی. (1393). 'تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1 (13) بهار), pp. 33-45.
قصیری, شیلان, هدایتی فرد, مسعود, معتمدزادگان, علی. تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(1 (13) بهار): 33-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب